Дитина їсть, сидячи на столі: суддя “МастерШеф” Оля Мартиновська показала, чого не вистачає в її квартирі

Оля Мартиновська дуже цікавить українців, а особливо її особисте життя, але відомо, що воно у неї не надто бурхливе. Але попри це, жінці часто приписують роман з Володею Ярославським.

Ольга, як і кожна жінка хотіла у життя бути реалізованою у трьох сферах: Робота, роль мами, та сімейне життя. Але важко все тягнути на собі, особливо, коли ти молода і живеш своє життя вперше, розставити правильні пріоритети й обирати правильних людей досить важко. Люди часто люблять грати, грати ролі, грати на почуттях та емоціях.  Саме тому молодим дівчатам насправді важко обрати правильного супутника. Тому, нинішні дівчата обирають роботу, а не пошуки чоловіка, який буде справжнім.

Оля Мартиновська
Оля Мартиновська

Тож, й Мартиновська мала такий досвід. Річ в тому, що будучи молодою, Оля вийшла заміж, водночас з початком сімейного життя вона починала будувати кар’єру. Дівчина встигала все, й дитину народити, й чоловікові догодити, й дитину народити. Але довго у такому темпі Оля врешті-решт не змогла проіснувати, оскільки чоловік почав їй зраджувати. Та цього Мартиновська витримати й пробачити не могла, тому подала на розлучення.

І вже після цього донечка Варя повністю турбота Ольги. Жінка багато працює й намагається приділити час Віруні, її вихованню, хобі та розвитку. Дівчина займається тенісом та ходить на плавання, навіть бере участь у чемпіонаті.

Саме заради доньки Оля бере на себе багато роботи, а також забезпечує її безпеку, особливо, в умовах війни. Заради дочки Мартиновська влаштовувала їм життя за кордоном. А тепер знову у Києві, адже нині тут йдуть зйомки нового сезону “МастерШеф”.

Попередню квартиру Ольга вже не знімає, тому знайшла нову. Але нова квартира не повністю ще облаштована, адже у ній немає стільців. Тому Віруні доводиться їсти сидячи на столі.

Сторіс Олі
Сторіс Олі

Але Мартиновська сказала, що вона вже чекає, поки сільці будуть готові.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?