Не лише Владислав Яма: хто ще з хореографів “Танців з зірками” осіли за кордоном з кінцями?

Через повномасштабну війну з України виїхало дуже багато українських сімей. Звісно, всі тікали від ракет і куль з різних куточків нашої країни, адже небезпека була всюди й сховатися від неї було важко.

Не дивно, що мільйони українських сімей нині живуть окремо одне від одного, адже найчастіше жінки з дітьми зараз перебувають за кордоном, а от чоловіки, або в Україні, бо не змогли виїхати, або на фронті. Звісно це дуже важке випробування, адже відстань має сильний вплив на відносини та почуття. І це страшно, побачити свою близьку людину через рік, два, три і зрозуміти, що перед тобою чужак.

Влад Яма
Влад Яма

Та врешті-решт є й багато чоловіків, які змогли виїхати за кордон через певні причини. Звісно, на звичайних людей мало хто звертає увагу, а от що стосується українських знаменитостей, то до них прикута дуже пильна увага.

Так, наприклад, ніхто ще не забув історію з Владом Ямою або Максом Чмерковським, які були суддями на шоу “Танці з зірками” та після початку війни поїхали жити у США. Так, Максим вже давно живе в Америці, але в певний момент він вирішив переїхати до України й навіть встиг трохи пожити тут.

А от що стосується Влада Ями, то він перебрався до Америки заради безпечного існування своєї родини. Він батько маленького сина, а також має дружину Лілію. І це вся його родина, яку йому потрібно оберігати та піклуватися про їхнє психічне і фізичне здоров’я. Але чомусь всі звикли засуджувати когось одного, а про інших забувають.

Ігор Гелуненко з родиною в США

Проте Яма не єдиних відомий танцюрист і хореограф, який поїхав за кордон з родиною. Наприклад, учасник “Танців з зірками” Ігор Гелуненко також живе у США і піклується там про свого маленького сина та дружину. Ба більше, Ігор вже знайшов собі роботу тренером в Америці. Але його ніхто не засуджує та не звинувачує хлопця у зраді.

Схожі статті

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.