Володимир Дантес розповів, що за каблучку носить на руці: невже це пам’ять про екс-дружину Дорофєєву?

Володимир Данес відомий український співак, який довгий час прожив у шлюбі з Надією Дорофєєвою. Але їхні доріжки таки розійшлися і зараз вони понад рік не разом і вже точно не будуть.

Більше ніж рік тому Володимир та Дорофєєва розійшлися, і саме це стало резонансною новиною для українців. Саме ця новина змогла відволікти народ від війни, адже разом пар була понад 10 років. За цей довгий час вони розвивалися як особистості, а як артисти, підтримували одне одного в усіх питаннях і майже всюди були разом.

Володимир Дантес віддав свою Tesla волонтерам
Володимир Дантес

Та врешті-решт такі стосунки переросли з любовних у більш дружні. І цього не можливо було зупинити, оскільки це життя, воно йде і змінює все на своєму шляху. Саметому, що Надя і Володя майже все життя разом, то не дивно, що їхнє кохання стало більш дружнім та родинним, ніж романтичним. А людям важлива іскра, яка б підтримувала цікавість у відносинах. Це дуже важливо, але над цим потрібно працювати.

Тож, кохання пройшло, і пара розійшлася, тепер кожен з них живе своїм життям, і якби Надя не почала одразу ж стосунки з Михайлом Кацуріним, то з Дантесом вони б могли зберегти дружні відносини, але дізнався він про це у не найкращих умовах. Через це він досі має образу на свою колишню дружину, проте будує нові стосунки з Дашею Кацуріною, з якою, здається щасливим.

Та днями Володимир вирішив поспілкуватися зі своїми підписниками й дехто з них помітив, що Дантес досі носить каблучку на пальці, хоча вже розлучний. І саме це зацікавило одного з прихильників співака.

Сторіс Дантеса
Сторіс Дантеса

Але, як виявилось, чоловік носить каблучку на лівій руці, а обручку зазвичай носять на правій. Хоча у Європейських країнах і весільні каблучки носять на лівій, саме там, де зараз Володимир Дантес.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.