Переможниця “Холостяк-11” Анна Богдан здивувала публіку новиною – знайшла чоловіка з дитиною й стала мамою?

Анна Богдан, яка стала впізнаваною завдяки виходу на телеекрани проєкту "Холостяк-11" сколихнула мережу світлиною, де постала з новим чоловіком. Невже дівчина знайшла заміну Заливако?

Турагентка Анна Богдан у своєму блозі висвітлює трендові образи, життєві ситуації, нові нетипові захоплення, як от стояння на цвяхах, однак, щоб відкрила завісу свого особистого життя й годі було очікувати.

Влітку 2022 року наша красуня стала повністю вільною дівчиною та заявила, що нині вона перебуває у статусі холостячки. І яке було здивування у публіки, коли ідилія в соціальних мережах, яку пара демонструвала підписникам, одного дня завершила своє існування. Анна зізналася, що відбулося все з її ініціативи й дане рішення далося особливо важко.

Анна Богдан здивувала публіку новиною – знайшла чоловіка з дитиною й стала мамою?

Так, опублікована світлина в її Instagram дала нових приводів для чуток користувачам, адже Анна показала світлину з чоловіком, у якого, схоже, є доросла донька. До фото немає ніякого підпису, позначки чи підтвердження, що саме цей незнайомець є кандидатом на серце нашої героїні.

Анна Богдан здивувала публіку новиною – знайшла чоловіка з дитиною й стала мамою?

Відомо, що турагентка відправилася на відпочинок до сонячної Туреччини й завчасно про це сповістила, адже набиралася група до цього туру, де кожен охочий міг приєднатися. Ми можемо запідозрити, що це один з відпочивальників, який міг відправитися до моря з усіма. Тож, схоже, що красуня досі у пошуках свого чоловіка або не висвітлює свого кохання загально.

Анна Богдан зізналася – радіє від того, що змогла, як спеціаліст сфери обслуговування організувати й вивезти на деякий час відпочивати групу туристів, щоб трохи перезавантажитися та перемкнути увагу від постійних новин та подій, що кожного дня переслідують українців.

Схожі статті

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?