Наче наречена: Христина Соловій вийшла на сцену у білій сукні, але без 48-річного Сергія Жадана

Христина Соловій відома українська співачка, яка має власний стиль та бачення української творчості. Її пісні завжди звучали виключно українською, і в цьому є особливість творчості артистки.

Своє життя молода співачка тримає під сімома замками, які не збирається відчиняти нікому, адже не любить розповсюджувати своє особисте на загал. Тому будь-які плітки з приводу своїх романів вона не коментує. Як і велика кількість професіоналів Соловій вважає, що артист в першу чергу має цікавити поціновувачів своєї творчості, як співак, а не людина з романтичною долею. І насправді в цьому є доля логіки, адже артисти стають відомими не заради пліток. Багатьох це взагалі дратує, а когось забавить. Реакції різні.

Христина Соловій зняла кліп з Сергієм Жаданом
Христина Соловій зняла кліп з Сергієм Жадано

Раніше Соловій приписували бурхливий роман з її наставником на шоу “Голос країни” Святославом Вакарчуком. Але між ними ніколи й нічого не було окрім роботи. Вакарчук дійсно був захоплений Христиною, але винятково як артисткою. Чоловіка цікавив талант дівчини, тому він і допомагав їй на початку кар’єри.

І до речі після цих чуток про роман з Вакарчуком, про особисте життя Христини довго не було нічого чутно. Але після того, як у дівчини вийшов кліп “Юність” за участі Сергія Жадана, їй почали приписувати роман з поетом.

Звісно, на це спровокував кліп про кохання, де Сергій торкався Христини, цілував її та грав справжнє кохання. Але здається таки ця гра переросла у щось серйозніше. Адже на фоні всіх чуток Жадан подав на розлучення з дружиною, з якою прожив разом понад 15 років. А також чоловіка вже не раз бачили у компанії Христини.

Соловій у білій сукні

А днями Соловій вийшла на сцену у білій сукні, яка могла б стати весільною. Але на цей раз поряд із нею на сцені не було Жадана. Хоча коли Христина в такому невагомому образі нареченої, то їхній тандем міг би виглядати дуже романтичним і доречним.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.