Христина та Григорій Решетніки з Розалі з “Холостяка” привітали Джесіку з Днем народження: а Богдан не забула?

Після кожного сезону романтичного шоу "Холостяк" його учасниці стають дуже цікавими для українців. А особливо подробиці їхнього особистого життя. Яке не могло скластися з головним героєм.

Так сталося, що за останні роки учасниці з одинадцятого сезону стали найпопулярнішими, бо, по-перше, багато з них почали дружити з хлопцями з “Холостячки”. А це додавало популярності й чоловікам, й жінкам. Вони часто збиралися у компанії та проводили час разом, до того ж публічно.

Богдан з Джесікою

Нагадаємо, що переможницею одинадцятого сезону стала Анна Богдан, яка мало з ким товаришувала на проєкті, але змогла  побудувати гарні стосунки з Джесікою. Дівчина хоч і не стала для Михайла обраницею, проте його дівчина Аня Богдан стала їй подругою. Разом вони часто виходять на прогулянки та намагаються їздити кудись і знаходити пригоди.

Та Аня не єдина, з ким Джесіка потоваришувала, також вона є подружкою Христини Решетнік. Річ в тому, що  дружина Григорія іноді бере участь у зйомках і знайомиться з дівчатами, тому з деякими у неї складаються гарні стосунки. І на диво, Джесіка стала саме такою.

А також подругою Джесіки є подруга Заливако ще з часів молодості Розалі. Колись вони спілкувалися у соцмережах та жили в одному місті – Харкові. Тож, подругами Джесіка встигла запастися на проєкті й це добре, оскільки подруги – це дуже важлива частина життя для жінки. Це підтримка та опора.

Так, днями Джесіка відзначала День народження, куди запросила родину Решетників, Розалі та інших невідомих дівчат та хлопців. Але на жодному фото не було видно Аню Богдан. І це вже цікаво, адже вони такі подруги.

День народження Джесіки

Невідомо чи вітала Аня загалом Джесіку зі святом, принаймні в сторіс дівчини нічого такого не було помітно, тож, можливо, дружба вже пройшла.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.