18-річна донька Полякової Маша здала сесію і продовжила безтурботне життя в Лондоні: люди за неї не радіють

18-річна донька Суперблондинки Олі Полякової Маша розповіла про здачу сесії в університеті, однак нарвалася на нову порцію негативних коментарів від користувачів.

Маша Полякова далеко не відстала від зіркової матусі, а тому прагне стати новою зіркою шоу-бізнесу та сяяти на сцені. Впевненими кроками прямує до цілі й вступила до вишу Лондона, а також розповідає про своє студентське життя.

Нещодавно молода дівчина потрапила до нової хвилі хейту та невдоволення від користувачів через опублікований допис. Маша розповіла, як нарешті склала екзамени, але в негативному формулюванні, в образному сенсі, що ледь “не померла”.

Маша Полякова поскаржилась на життя і навчання в Лондоні
Донька Полякової Маша здала сесію і продовжила безтурботне життя в Лондоні:

Українці, які переживають війну у своїй країні, близько до серця сприйняли ці слова, а тому почали говорити, що дівчина не знає справжнього відчуття, коли можеш не повернутися додому до рідних. Однак знайшлися й ті, хто став на захист Маші й привітав з успішним закриттям сесії.

“Слава Богу сесія закінчилася, мені здавалося, що помру. Як проходять ваші екзамени?”, – розповіла Маша.

Донька Полякової Маша здала сесію і продовжила безтурботне життя в Лондоні

Нагадаємо, що за кордоном дівчина зустріла свого бойфренда, на ім’я, Артур й часто показує його аудиторії підписників. Стосунки молодої пари набули серйозного характеру, адже дівчина представила свого хлопця батькам, а також знайома з ріднею коханого. Маша зізнається, Артур має прекрасну та привітну маму, яка дуже їй імпонує, однак голова сімейства, батько хлопця дещо суворий й, на першу мить здалося, що майбутня невістка йому не сподобалася.

Оля Полякова з чоловіком Вадимом підтримали вибір доньки та не заперечують, аби їхня доросла дитина будувала своє майбутнє з цим хлопцем.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.