Поліна Клименко з МастерШеф показала момент здійснення мрії: без Ектора не обійшлося

Кожна людина з дитинства має величезну мрію, але з віком ми всі чомусь набираємось сумнівів, невпевненості у своїх сила і в тому, що весь світ дійсно може бути нашим другом та місцем для реалізації навіть найсміливіших мрій.

Мрія – це для багатьох орієнтир по життю, але рухатися ним потрібно правильно. Ми всі мрійники з дитинства, але ви думали, скільки треба сил та наснаги, аби дотягнути свою заповітну мрію у доросле життя та ще й перетворити її у ціль. А потім, одну величезну ціль всього життя, розбити на мільйон маленьких, поступових кроків. Так, вони не завжди будуть вдалими і навіть у своїй більшості – невдалими.

Поліна Клименко

Треба буде багато падати і кожен раз зуміти знов піднятися наче вперше – це складно, особливо морально. А ця руйнуюча думка зі сторони, типу:

  • “Та досить вже займатися дурницями”
  • “Ну не твоє це”

Життя не гарантує, що мрія здійсниться, навіть при найсильніших стараннях та жертвах, але відмовлятися від неї – значить втратити сенс життя і пливти по течії без усілякої радості в житті. Тим більше, що інколи трапляються такі речі, на які ми не маємо впливу.Але якщо ви вже почали йти цим шляхом, ви дійсно вперті та маєте неймовірний стрижень всередині, який навчились запалювати знов і знов, навіть після найсильнішої зливи, яка його намагається загасити раз за разом.  е можна кидати цей шлях, не можна зраджувати собі, не можна слухати інших і припиняти вірити і треба докладати великих зусиль.

Так, наприклад, до своєї мрії вперто йшла й Поліна Клименко, яка завжди хотіла бути професійним кухарем, який потрапить на кухню найпрестижнішого шоу “МастерШеф”. Свою доріжку до мрії дівчина планувала довго, а потім просто вчасно зробила великий крок і перемогла. Щоправда, на шоу вона здобути перемогу не змогла, але бути учасницею і показувати свій професіоналізм ідолам кулінарії – це вже успіх.

Мрія кожного кухаря – це не лише участь у шоу, а ще й особисте знайомство з Ектором Хіменесом-Браво, Володимиром Ярославським та Ольгою Мартиновською. А от вони своєю чергою дуже охоче діляться досвідом з юними талантами світу кухні.

Мрія Поліни Клименко

Тож, як бачите, мрії матеріалізуються лише в тому випадку, коли до них йти і правильно розбивати велику мрію на маленькі цілі, а також ніколи не варто здаватися, особливо, після невдач. А їх може бути багато.

Схожі статті

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".