Владислав Міцкевич слідом за Ксенією Мішиною продає свій автомобіль: “Хочу купити щось прикольніше”

Владислав Міцкевич став одним з найяскравіших учасників кулінарного шоу "МастерШеф", який подарував йому можливість стати насправді популярним на українському телебаченні.

Міцкевич приходив на “МастерШеф” три рази, і з кожним разом йому вдавалося здивувати суддів та глядачів своїм проривом у професійному розвитку. Влад з кожним роком ставав серйознішим та більш професійним, і це було помітно. Щоправда, жодного разу він не здобув перемогу, хоча й доходив до суперфіналу. Можливо, хвилювання або його емоційність так впливала на результат.

Катя Велика мріє про Міцкевича
Влад Міцкевич

Крім того, що хлопець брав участь у шоу, він ще й багато працює, у нього є ресторан, де він виступає співвласником, є бренд-кухарем  різних ресторанів. Все це займає неймовірну кількість часу та сил. А віднедавна він ще й став ведучим кулінарного шоу “Він готує. Вона керує” разом з Ольгою Поляковою, яка тепер стала для нього подругою.

Тож, у Міцкевича завжди було багато роботи, але він намагається знаходити час на те, щоб поділити його синові, а також, своєму особистому життю і власним бажанням. Колись чоловік розповідав, що настільки багато працює аби забезпечити комфортне життя своїм рідним, але й про себе не забуває.

Певний період Міцкевич обирав собі машину, він придивлявся, брав на тест-драйв і зараз наважився на нову покупку. Адже днями Владислав виклав історію про те, що хоче продати свій автомобіль, на якому нині їздить, аби купити собі щось нове та більш “прикольніше”.

Міцкевич продає авто

Тож, продаж машини Влада незабаром буде оголошено, адже він серйозно налаштований на нову. Такі серйозні рішення приймаються завжди обдумано, тому Міцкевич досить довгий період вирішував, що він хоче, та чи готовий розлучитися зі своєю улюбленою машиною, з якою у нього пов’язано багато моментів.

Схожі статті

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

Як Горбунов відреагував на рішення Осадчої розлучитися? Зірка розповів про своє ставлення до розставання

Знаменита українська пара Юрій Горбунов та Катя Осадча зійшлися у вельми зрілому віці, а тому мають сформоване ставлення до завершення стосунків.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?