Володимир Дантес похизувався здобутками коханої Кацуріної – модниця продала трендові речі й заробила кошти

Ексчоловік співачки Наді Дорофєєвої Володимир Дантес показав здобутки своєї коханої дівчини Даші Кацуріної у розпродажі власних речей з гардероба для благодійної справи.

У житті часто трапляються помилки, які ми робимо для того, аби здобути щастя в майбутньому без їх повторення. Колишнє подружжя Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої доводять: не важлива думка суспільства – ключову роль у всьому відіграє власне щастя.

У своєму блозі співак, шоумен та гуморист Володимир Дантес похизувався здобутками нової коханої Даші Кацуріної, яка донедавна була йому лише другом сім’ї. Чоловік повідомив, що дівчина займалася розпродажем одягу з власного гардероба в хорошому стані, з модними тенденціями, аби зібрати кошти для допомоги Україні.

Даша Кацуріна заручилася підтримкою подруг та лікарів для прослуховування пісні Кацуріна та Дорофєєвої
Володимир Дантес похизувався здобутками коханої Кацуріної

Дійство відбулося в спільноті “Кураж” міста Києва, яка допомагає багатьом людям знайти своє місце в суспільстві, створити сотні робочих місць та надати підтримку та ком’юніті учасникам дійства.

“Даша Кацуріна сьогодні продала речі з власного гардероба на 30 000 за годину. Я робив вигляд, що допомагав. Завтра другий день в “Кураж”. Приходьте, купуйте і донатьте”, – розповів Дантес.

Володимир Дантес похизувався здобутками коханої Кацуріної

Володимир Дантес зізнався, що з колишньою дружиною не спілкується й дізнався про початок її стосунків з Мішею від сторонніх людей. Запевняє, що йому немає ніякого сенсу з ними підтримувати зв’язок, однак за продовженням цієї любовної історії цікаво спостерігати як і всій аудиторії. Дантес зазначив, що не любить брехні та лицемірства, а у ситуації з Дорофєєвою – так і вийшло, мовляв, це все неприємно і залишатиметься на їхній совісті.

Схожі статті

“Один з найскладніших періодів мого життя”: Надя Дорофєєва вразила зізнанням про стосунки, і не з Кацуріним

Багато українських знаменитостей записують спільні треки на радість шанувальниками. Дорофєєва не стала виключанням. Проте, чи все було бездоганно між нею та її колегою Артемом Пивоваровим?

Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає екс-ведуча СТБ Оксана Марченко, яка живе у вигнанні

Колись Оксана Марченко сяяла на українському телебаченні і вважалася однією з найефектніших і найкрасивіших телеведучих, але надмірне захоплення пластикою остаточно змінила її обличчя.