Олександр Пономарьов публічно пригадав, як екс-дружина Мозгова йому зрадила: “Я не зміг пробачити, і пішов”

Знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов публічно розповів про те, що пережив в шлюбі зі своєю колишньою дружиною Оленою Мозговою.

Кохання Олександра Пономарьова та Олени Мозгової так і не перейшло в офіційний шлюб. Пара проживала у цивільному союзі, але це не завадило їм народити спільну дитину та пройти отримати найрізноманітніший досвід.

Олександр Пономарьов публічно пригадав, як Олена Мозгова йому зрадила

Ба більше, у ці стосунки Олена увійшла уже з дитиною на руках. Вона виховувала дочку Зою від попередніх стосунків. Дівчинку зірковий вітчим прийняв як рідну, і навіть зараз вона називає його батьком.

Олександр Пономарьов публічно пригадав, як Олена Мозгова йому зрадила

Тим не менш, казці не було суджено тривати вічно. Через деякий час продюсерка прийняла рішення, що необхідно поривати взаємини. За офіційною версією, вона закохалася в іншого і тому пішла з сім’ї.

Сам же Олександр вже неодноразово ділиться версією про те, що колишня дружина йому зрадила. Так, у своєму інтерв’ю Дмитру Гордону виконавець запевняє, що це сталося неодноразово. Тож в певний момент артист вирішив, що не зможе пробачити.

“У мене відбулося так у житті, що зрадили. Я спробував пробачити, потім ще раз зрадили. Я не зміг пробачити і пішов. Так відбулося. Я Олену поважаю, вдячний їй за доньку. Тому нічого поганого не хочу про неї говорити”, – сказав артист.

Примітно, що в інтерв’ю Аліні Доротюк Олександр також запевняв, що мала місце фізична зрада. На даний випадок у свою сторону продюсерка відреагувала доволі жорстко.

Олена Мозгова оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram звернення до виконавця, в якому попросила забути її назавжди. Продюсерка наголосила, що у її колишнього благовірного було достатньо жінок, яких можна обговорити. Чи помирилася після цього скандалу екс-подружжя досі залишається загадкою. Однак, публічних взаємодій між ними не було.

Нагадуємо, що зараз у Олександра Пономарьова є таємнича обраниця, особистість якої він не поспішає розкривати. Вперше про неї стало відомо від Вікторії Мартинюк, яка поділилася зізнанням, як її син Сашко ладнає з мачухою. Не так давно і сам Олександр натякнув, що в особистому житті у нього все гаразд.

Схожі статті

Усі пам’ятають її доглянутою білявкою: як виглядає зараз Лідія Таран – Франція змінила її до невпізнання

Лідія Таран, яка переїхала з дочкою до Франції, останнім часом дуже рідко з'являється на публіці, але іноді робить виняток. Як змінилася зірка 1+1 за два з половиною роки?

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.

Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?