Король борщу Євген Клопотенко вперше розповів про свою дівчину: будує стосунки не з зірками “МастерШеф”

Євген Клопотенко став відомим завдяки шоу "МастерШеф", де він здобув перемогу та дуже сильно запам'ятався своїми дивними поєднаннями продуктів у власних рецептах та своїм характером.

Клопотенко був в одному сезоні з Катериною Великою, яка змогла також стати дуже яскравою учасницею шоу і саме у неї чоловік забрав перемогу прямо з під носа. Саме через це вона досі тримає на нього образу, хоча й вчиться приймати свої поразки та визнавати їх.

Де навчався Євген Клопотенко
Євген Клопотенко

Та оскільки Женя є трохи егоїстом, він зовсім не зважає на образи тих, кого обійшов і до Катерини ставиться абсолютно нормально. Та насправді у нього в житті завжди не дуже складалося з жінками. Адже він не є прихильником серйозних стосунків. Річ в том, що чоловік вважає, що такий вид відносин не для нього. Він не приховує, що не може навіть уявити собі життя з однією жінкою. І це абсолютно нормально, бо це його погляд на відносини з жінками.

Клопотенко насправді мав довгі стосунки, але наскільки довго вони тривали невідомо, проте він не приховує той факт, що стосунки на одну ніч його повністю влаштовують. Але до серйозних відносин Женя не був готовий.

Та нещодавно стало відомо, що у Євгена є серйозні стосунки з дівчиною, з його сфери діяльності.

“У мене дівчина з Миколаєва. Працює кондитеркою, десерти робить. І, дивлюся, їй замовили 10 десертів одночасно, і є 10 хвилин, щоб приготувати. А вона з Миколаєва”  – розповів Клопотенко.

Євген Клопотенко пропонує допомогу українцям
Євген Клопотенко розповів про свою дівчину

Та поки що показувати свою обраницю Євген не поспішає, та можливо незабаром він все ж таки почне виходити з нею у світ та постити спільні фотокартки з нею. Отже, король борщу звісно дуже здивував публіку, адже його погляди на особисте життя дуже різко та дуже кардинально змінилися.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.