Куди зникла з України телеведуча Лідія Таран? Кума Марічки Падалко осіла в країні по сусідству з Винником

Лідія Таран відома українська телеведуча,яка стала обличчям каналу 1+1 та змогла завоювати любов і прихильність глядачів та колег. Багато хто хоче бути схожим на Лідію.

Таран дуже талановита і цікава ведуча, яка має власний стиль ведення проєктів та неповторну манеру, в яку і закохуються глядачі. Навіть попри те, що Таран веде новини ТСН, вона все одно надсилає глядачам позитив та гарні емоції. Саме тому жінку дуже люблять. Ліда може створити навколо себе гарну атмосферу, яка довго не стирається, і всі колеги це відчувають, тому і люблять працювати з нею.

Лідія Таран з дочкою від Андрія Доманського Василиною
Лідія Таран з дочкою Василиною

Насправді вже неможливо уявити прямі ефіри без Ліди Таран, але життя вносить свої корективи, які самі нам пророкують ті події, які з нами стаються. Наприклад, Ліда зникла з українського простору через те, що в нашій країні почалась повномасштабна війна.

Річ в тому, що в першу чергу Лідія мама підлітка, і життя та безпека її доньки Василини є найголовнішими чинниками, які і підштовхнули її на переїзд. Жінка вирішила поїхати у Францію та забрала з собою доньку та маму. І вже понад рік Ліда живе у Європі.

Там жінка вже навчилась жити новим життям, вона навчається в університеті на магістратурі, а також продовжує працювати в ТСН, тільки тепер її посада звучить так – спеціальний кореспондент із за кордону. Тож, виходить, що Таран не залишила свою улюблену роботу в Україні, а просто перекваліфікувалась у кореспондентки.

Поки що Лідія не збирається їхати додому, адже в Україні все ще досі небезпечно. І останній місяць це продемонстрував. Адже саме кияни весь травень не спали уночі через російські атаки ракетами та дронами.

Лідія Таран
Лідія Таран живе у Франції

І у Лідії є дитина, і саме за неї вона переживає найбільше, тим паче, що її квартира вже постраждала від російської атаки, саме тому поки що повертатися їй немає куди, а також Таран вже встигла звикнути до життя у Франції.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.