15 червня: хто сьогодні святкує День ангела? Олександр Педан та Марія Єфросиніна приймають вітання

Сьогодні свій День ангела зустрічають зірки Маша Єфросиніна та Олександр Педан, але окрім них, є й інших ряд імен, які святкують це свято. Детальніше в матеріалі.

Не соромтеся попросити свого ангела-охоронця про здійснення найзаповітнішого бажання або ж охороняти вас з більшою відповідальністю та силою. Отож, сьогодні свій День ангела відзначають: Андрій, Олександр, Іван, Дмитро, Микита, Йосип, Олексій, Тимофій, Костянтин, Ян, Никифор, Марія та Ульяна.

З представників українських зірок своє свято мають: телеведучий, шоумен Олександр Педан та його колега, телеведуча, громадська діячка Марія Єфросиніна. Обидвоє входять до однієї сфери діяльності й працювали на Новому каналі, який подарував їм успішність та впізнаваність.

Олександр Педан
15 червня: хто сьогодні святкує День ангела?

Окрім цього, 15 червня віряни відзначають день пам’яті святителя Никифора сповідника, патріарха Константинопольського. Існує низка правил, яких варто дотриматися цього свята: не сваріться, адже конфлікт може затягнутися надовго; не варто ходити на кладовище  – є ризик взяти з собою енергію негативу й принести у свій дім; не купайтеся у водоймах, адже за старими прикметами русалки починають “полювати” на людей; не треба ходити й до лісу та влаштовувати гучних святкувань.

В День ангела віряни радять провести в кругу сім’ї, в атмосфері духовності, тиші та спокою, без вечірок, музики та інших традицій подібних до масштабних свят. Якщо ж ви не вірянин, то намагайтеся присвяти час собі, найріднішим та спробувати попросити для себе миру та злагоди.

Маша Єфросиніна
15 червня: хто сьогодні святкує День ангела?

Тож, вітаємо українських зірок, які мають своє свято та всіх вищеперерахованих імен з їхнім Днем ангела.

Схожі статті