Як виглядали перші чоловіки Тіни Кароль, Насті Каменських, Ольги Фреймут та інших зіркових красунь

Згадуємо, як виглядали перші чоловіки Тіни Кароль, Насті Каменських, Ольги Фреймут та інших українських зірок.

Всі мріють про кохання, яке триватиме все життя. Однак романтичні почуття іноді закінчуються за кілька місяців чи років – як пощастить. Не виняток тут і зірки.

Ми розкажемо про перших чоловіків зіркових красунь, з якими в них не склалося, але які вплинули на те, якими стали ці популярні артистки.

Настя Каменських

Ця гаряча кучеряшка подобається багатьом чоловікам, вже рік вона – законна дружина продюсера і виконавця Потапа. Проте було в Насті і інше кохання. На початку своєї співочої кар’єри Настя зустрічалася з однокурсником Володимиром Дятловим. Спочатку вони два роки дружили, а потім закрутили роман. Втім, тепер про колишнього коханого зірці можуть нагадувати тільки спільні романтичні світлини – стосунки в пари не склалися.

Настя Каменських з Володимиром Дятловим
Настя Каменських з Володимиром Дятловим

Тіна Кароль

Головним чоловіком в житті однієї з найпопулярніших співачок України Тіни Кароль був Євген Огір. Спочатку Євген продюсував Тіну, а потім їхні стосунки переросли в більш ніж робочі. Пара одружилася в 2008 році, а через п’ять років чоловік помер від раку шлунку.

Тіна Кароль з Євгеном Огіром
Тіна Кароль з Євгеном Огіром

Тіна Кароль та Євген Огір дуже кохали один одного, їх називали однією з найкрасивіших і найщасливіших пар в українському шоу-бізнесі. Після смерті чоловіка Тіна Кароль відключила всі телефони, скасувала концерти і виступи та деякий час взагалі не з’являлася на людях. Артистка важко переживала смерть рідної людини і досі не вийшла знову заміж, хоч минуло вже сім років.

Однак були в красуні і інші тривалі стосунки. Кароль зустрічалася з актором і режисером Дмитром Тубольцевим. Вони прожили разом 3 роки, і співачка була готова навіть відмовитися від сцени, щоб стати просто хорошою дружиною. Проте Тіну чекало гірке розчарування – одного разу вона застала Дмитра з іншою і вирішила припинити ці стосунки.

Дмитро Тубольцев
Дмитро Тубольцев

Ольга Фреймут

Рафінована пані Ольга Фреймут мала аж трьох чоловіків. Перший цивільний чоловік Фреймут – британець Ніл Мітчелл, батько її дочки Злати. За словами Олі, він був дуже ревнивим і їй з ним було нудно. В одному з інтерв’ю Ольга зізналася, що була з цим чоловіком «в період свого рагульства». Фреймут пригадує, що Мітчелл був малоприємною людиною – агресивний, нецікавий, і, врешті, вона від нього пішла. Другим чоловіком Фреймут став продюсер “5 каналу” Олександр Ракоїд. Він був справжнім джентльменом і одружився на вагітній Олі, щоправда, за 2 роки вони розлучилися. Третій чоловік, за словами Фреймут – той самий, з яким у неї справжні почуття – генеральний директор «Нового каналу», продюсер Володимир Локотко.

Ніл Мітчелл
Ніл Мітчелл

Тоня Матвієнко

Донька легендарної Ніни Матвієнко, дружина Арсена Мірзояна співачка Тоня Матвієнко 10 років прожила в шлюбі з іншим чоловіком. Цікаво, що вийшла заміж за перше кохання вона в 17 років, і тоді ж народила дочку Уляну. А пішла від першого чоловіка Тоня по дуже простій, але дуже важливій причині – розлюбила, зізналася артистка в одному з інтерв’ю.

Тоня Матвієнко з дочкою від першого шлюбу
Тоня Матвієнко з дочкою від першого шлюбу

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".