Перемагав на Євробаченні, а от чи зможе на “Голосі країни-13”: продюсери оголосили ім’я третього тренера

Голос країни – це одне з наулюбленіших проєктів українського телебачення. За всі свої 12 сезонів воно підкорило мільйони глядацьких сердець не лише в Україні, а ще й за кордоном.

Голос у цьому році зазвучить по-новому, оскільки зараз в Україні настали нові часи для українців, нам важливо демонструвати свою особливість, культуру та традиції, які закладали роками. Нині нарешті з’явилась можливість заявити про себе на весь світ і зробити це гідно, на новому рівні.

Голос країни оновлює склад тренерів

Загалом створення цього проєкту в часи війни стало резонансною новиною для всього суспільства “The voice”, адже жодна країна не потрапляла у таку ситуацію, а знаючи все те, що відбувається у нас, українською командою захоплюються всі інші країни. І це вже багато чого значить.

Володимир Завадюк не приховує деталей та намагається бути відвертим з глядачами, тому, він відверто заявляє, що цей сезон стане більш чесним, буде більше уваги націлено саме на голоси, а не на особисті історії учасників, а також, новий сезон має бути особливим. Проте які саме особливості та новшества будуть присутні – не говорить.

Також, у тринадцятому сезоні повністю змінився склад зіркових тренерів. Таке рішення було прийнято командою, оскільки глядачі давно хотіли бачити нові обличчя у червоних кріслах, а також, за останній час з’явилося багато нових і талановитих артистів. А хтось з вже відомих просто закріпив свої позиції.

Першою тренеркою стала фронтвумен гурту “The Hardkiss” Юлія Саніна, саме її вже кілька років і глядачі і продюсери хотіли бачити на цьому місці. Другим тренером став улюбленець публіки Артем Пивоваров. А днями продюсери оголосили ім’я третього тренера.

Олег Псюк став новим тренером Голосу

І ним став лідер гурту “KALUSH” Олег Псюк. Вони перемогли на Євробаченні у 2022 році. А також Олег з гуртом дуже яскраво проявили себе за останні півтора року. Його кандидатуру часто писали глядачі в опитуваннях. Тому, саме Олег і зайняв третє тренерське крісло у “Голосі країни-13”.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.