19 червня: хто сьогодні святкує День ангела? Микита Добринін та Ксенія Мішина приймають вітання

День ангела  – справжнє свято для усіх вірян, особливо, якщо дотримуватися певних правил та традицій, які трактуються в церковному календарі. Дізнаємося, хто сьогодні має свої іменини.

Іменини – свято не тільки для малюків, а й дорослих особин, адже можна на хвилинку зануритися у свої бажання та загадати, аби здійснилося одне найважливіше. Отож, сьогодні День ангела святкують ряд таких імен: Микита, Іван, Василь, Григорій, Георгій, Іларіон, Семен, Степан, Ростислав, Теодор, Ян, Федір, Ксенія, Оксана, Софія, Юліана.

З представників українських знаменитостей подякувати своєму ангелу-охоронцю цього дня мають змогу: телеведучий та герой романтичного проєкту “Холостяк-9” Микита Добринін та відома акторка театру та кіно, а також героїня “Холостячки” Ксенія Мішина.

Нікіта Добринін
Микита Добринін

Обох об’єднує одне – прагнули знайти своє кохання за допомогою телешоу. Відомо, що після закінчення знімань, Микиті з його коханою Дашею та Ксенії з Олександром вдалося побудувати стосунки, однак з часом любовні союзи, пари розірвали.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Окрім цього, віряни 19 червня за церковним календарем вшановують пам’ять Іларіона Сповідника. Існує низка правил, яких варто дотриматися цього дня: не можна переїжджати в нове помешкання; не сваріться з батьками, коханими й не лихословте; не вживайте спиртні напої.

Наші предки на честь Іларіона вшановували зерно та хлібні посіви й молилися за гарний урожай. Також варто згадати за покійних та помолитися за їх душу та спокій.

День народження та День ангела – два свята з різними традиціями святкувань, однак можна отримувати свої подарунки, загадувати бажання й не забути у свої іменини дякувати ангелу-охоронцю за тендітний захист.

Схожі статті