Герої нашого часу: заслуги та досягнення Михайла Діанова на фронті й Ольги Полякової у волонтерстві

Справжні герої досягають свого звання різними шляхами, і насправді за останні півтора роки саме в українців змінилося ставлення до цього слова. Всі поняття, які були раніше пов'язані з цим словом дуже змінилися.

Раніше ми дивилися фільми і думали, що герої носять яскраві костюми та вміють літати або захищають світ чарівними паличками. Але насправді останній час показав, що всі герої носять камуфляж, а чоботи й живуть вони зовсім не в іншому вимірі, а в окопах та казармах. Можливо раніше образ українського військового й не був таким популярним та сильним. Та в останні півтора року кожен українець є героєм, щоправда, на своєму фронті.

Оля Полякова з Михайлом Діановим
Оля Полякова з Михайлом Діановим

Одним з найвідоміших захисників України став Михайло Діанов, який став відомим у всьому світі завдяки своїй витримці та сміливості. До останнього чоловік разом зі своїми побратимами обороняв маріупольський завод “Азовсталь”. А згодом потрапив у російський полон. Та головне те, що він героїчно витримав всі тортури та повернувся додому живим.

Діанов вже має багато нагород, адже він стоїть на захисті України з 2014 року і за цей час став справжньою медійною особистістю. Його думка щодо подальших подій в Україні цікавить широку аудиторію, а також людям цікаво, чи повернеться він на фронт після повного відновлення. Діанов часто з’являється в інформаційному просторі і часто не один. Адже він крім свого героїзму, ще й волонтерством займається.

Наприклад, всі зібрані кошти на свою операцію, він надіслав своїм побратимам, які теж потребували протезування. А ще Михайло тісно співпрацює з благодійним фондом Олі Полякової. Чоловік регулярно відвідує військових разом з Ольгою і надсилає кошти на рахунок фонду.

Оля Полякова з Михайлом Діановим
Оля Полякова з Михайлом Діановим

Тож, кожен зараз є корисним на своєму фронті, хоч це й важко, але ми живемо у такі часи, коли варто бути героєм та мати власну думку з будь-якого приводу, а також допомагати тим, хто цього потребує.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.