Лофери і штани-банани чи вишиванка і штани-палаццо: битва модних образів Олени Зеленської (ФОТО)

Перша леді України Олена Зеленська не може дозволити з'явитися на публіці в неохайному обліку, тому з особливою відповідальністю підходить до вибору образів для виходу в медійний світ.

Якщо ви поціновувач елегантного ділового стилю, підбірка образів від першої леді Олени Зеленської стануть вам в пригоді. Відомо, що справити гідне враження в медійному просторі допомагають не тільки манери та знання етику, а й вдале підібрання стильного образу.

Життя нашої героїні змінилося на “до” та “після” від 2019 року й за цей час ми спостерігали за різними луками Олени та правильної манери їх подачі. Не можна не запримітити її стильне поєднання чорного взуття лоферів та штанів-бабанів. Вона обожнює ніжний бежевий та білий тон одягу, а також класичне поєднання чорного, який пасує майже всім жінка.

Битва модних образів Олени Зеленської

Також з трендових луків Зеленської варто відзначити й патріотичний облік, адже обожнює вишиті сорочки у поєднанні зі стильними штанами-палаццо. Таким чином, де б не перебувала перша леді, вона показує своєю зовнішністю генетичний код її нації.

Безумовно, Олена Зеленська працює з модними фахівцями: стилістами, візажистами, перукарями, аби в політичному світі, окрім донесення важливої інформації на неї дивилися із захватом.

Битва модних образів Олени Зеленської

Нагадаємо, що до посади першої леді України, Олена Зеленська працювала авторкою гумористичних текстів для команди “Квартал 95”. Розповідає, що через роботу свого чоловіка, діти Володимира бачать досить рідко, однак при першій слушній нагоді не втрачають можливості провести з ним час.

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?