Зробити це може кожна жінка: дружина Григорія Решетніка показала крутий образ із ефектом мокрого волосся

З одним тюбиком гелю дружина ведучого шоу "Холостяк" Григорія Решетніка, Христина Решетнік, зробила "зачіску на мільйон". Із своїм новим шикарним образом вона відправилася на захід.

Христина Решетнік, яка відома всім, як дружина незмінного ведучого романтичного шоу “Холостяк” Григорія Решетніка, презентувала свій новий імідж. Вона показала, як можна легко і просто зробити ефект мокрого волосся і з цією зачіскою виглядати просто шикарно. До цього знаменитість додала довгий, строгий і діловий піджак. Що з цього вийшло і як вона тепер виглядає нині, Христина Решетнік показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Перебуваючи у ванній кімнаті в себе вдома Христина Решетнік вирішила показати у своїй stories, як вона самостійно робитиме цю зачіску. Помітно, що обережно вкладати волосся вона не стала. Навпаки, Христина розпорошила його так, щоб воно було пишним і виглядало не “слухняним”. Перше, що слід зробити, це намочити волосся. Краще всього це робити поруч із раковиною, а не під душем, адже важливо, щоб волосся було вологим, а не мокрим. Якщо з водою вийшов перебір, краще скористатися рушником і прибрати з волосся зайву вологу.

Дружина Григорія Решетніка показала, як зробити ефект мокрого волосся
Дружина Григорія Решетніка показала, як зробити ефект мокрого волосся

Наступний крок — необхідно взяти гель для волосся і почати наносити його на волосся у тому напрямку у якому є бажання зробити укладку. У випадку з дружиною шоумена, вона вирішила все волосся укласти назад. Тому вона наносила гель від чола і до середини голови. Всі пасма волосся вона “зачесала” в один бік. І так, маючи лише один тюбик гелю для волосся Христина Решетнік зробила собі зачіску на “мільйон” з якою вона відправилася на вечірній захід.

 

Чимало перукарів рекомендують трішки підсушувати зроблений ефект мокрого волосся. Для цього слід на 5-10 хвилин скористатися феном. Це допоможе закріпити текстуру волосся і сформований образ триматиметься довше. Нова зачіска і стиль Христини Решетнік дуже сильно сподобався її підписникам. У коментарях до її посту вони написали, що її строгий піджак виглядав просто супер. Образ ділової жінки дуже сильно підходить дружині шоумена.

Схожі статті

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?

У Маші Єфросиніної 10-річний син спить догори дриґом: сталева жінка показала, як виховує своє дитя

Сталева жінка України Маша Єфросиніна показала всі складнощі виховання сина без чоловіка. Поки Тимур Хромаєв займається державними справами, зірка тримає дім на своїх "плечах".