Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою: у свої 46 самотня, але квітне на очах

46-річна Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою. Молоді роки вже позаду, але вона буквально розквітає у всіх на очах.

Лідія Таран завжди говорила, що вона – кар’єристка. Цей факт не зміг змінити взагалі ніхто: телеведуча сильно любила, стала матір’ю, вміє бути хорошою подругою, але повністю присвятити себе сімʼї ніколи не бажала.

14 років тому стало відомо, що зірка розійшлася з батьком своєї дитини Андрієм Доманським. Пара ніколи не збиралася одружуватися і говорила про це відкрито. Але ведучому не сподобалося, що Лідія вирішила взяти участь у танцювальному шоу. Незабаром в його житті зʼявилася інша.

Лідія Таран показала, як змінилася та виглядає зараз

Лідія Таран показала, як виглядала під час своєї вагітності
Лідія Таран показала, як змінилася та виглядає зараз

На даний момент обидва вже ведуть більш скромний образ життя, не з’являючись на екранах. Лідія Таран емігрувала разом з дочкою до Франції, де на даний момент отримує вищу освіту. Поговорюють, що Андрій взагалі знаходиться в Прибалтиці. Його телевізійна кар’єра повільно рухалася вниз і згодом чоловіка припинили брати у шоу.

Але на відміну від свого екс-благовірного, Лідія продовжує підтримувати зв’язок зі своїми шанувальниками. Зокрема, в неї рідко, але регулярно з’являються нові кадри на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Саме так виглядає жінка, яка реалізувалася в кар’єрі, ніколи не втомлюється вчитися, не робить центром свого існування чоловіка і не боїться поставати в медіа в образі вічної холостячки.

Саме так велика кількість жінок мрія виглядати після 40. У Лідії доглянута шкіра, розкішне волосся, блиск в очах і ще все життя попереду.

Варто відмітити, що її дочка Василина також помітно підросла, і на даний момент дуже нагадує свого батька. Красуня вже обирає шлях, яким піде у майбутньому і захоплює своєю відкритістю до світу. Цілком реально, що Лідія могла знайти собі супутника для життя, але за офіційною версією, вона залишається самотньою.

Схожі статті

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.

Не витримав складного характеру: стиліст Ксенії Мішиної з істерикою просто вибіг з гримерки після її критики

Багато спеціалістів мріють працювати з українськими знаменитостями. Та чи справді роботу з зірками можна назвати мрією? Ксенія Мішина показала, як через емоції від неї пішов майстер зачісок.

Заробляла на цей маєток всю молодість: Софія Ротару показала свій деревʼяний дім з терасою та гортензіями

Відома українська співачка Софія Ротару показала свій розкішний будинок. Знаходиться він подалі від жвавої траси, задля спокою та гармонії зірки.

2 росіяни, зрадник і чоловік мрії: з ким 29-річна Аліна Гросу зв’язала своє життя – “Ставитися, як до царя”

Особисте життя співачки Аліни Гросу завжди було в центрі уваги її шанувальників. Попри свій вік, артистка вже має за плечима кілька серйозних стосунків, які викликали чимало обговорень.

Не кожен чоловік зможе: Тіна Кароль показала, чим займається цілу годину без передиху — під свої ж пісні

Чоловіки можуть брати приклад, а жінки — заздрити! А все тому, що Тіна Кароль показала, як вона цілу годину може займатися тим, у чому більшість втрачає сили ще у перші кілька хвилин.

Привабливий та перспективний: як виглядає перше кохання Каменських та які випробування їм підкинула доля

За стосунками Потапу і Насті слідкували всі. Шанувальники пліткували про їхній зв'язок ще задовго до зізнання пари. Проте мало хто знає, що до шлюбу у Каменських були інші довготривалі відносини.