Екс-радника Офісу президента Олексія Арестовича побачили з валізою і пакетиком на вокзалі у Польщі: вже тікає?

Олексія Арестовича можна назвати Юлієм Цезарем, адже він вміє робити купу речей одночасно. Він політик, актор, психолог та особистий коуч. Тобто, чоловік є дуже різностороннім та освідченим.

Раніше про Олексія мало хто знав, і це було у вузьких колах. Адже він і не рвався у публічний світ. Йому було достатньо того, що він проводить свої психологічні семінари та допомагає людям бути більш сміливими, відважними та реалізованими. Для Арестовича було важливо бути професіоналом у своїй справі. Саме тому його курси були і залишаються дуже популярними.

Чому Арестович був у тіні до 2022 року
Олексій Арестович

А от коли в Україні розпочалася повномасштабна війна, то Олексій став чи не найважливішою особистістю в Україні. Його промови стали для кожного мантрою та водночас заспокійливим, адже він завжди виходив на публіку з позитивом та гарними прогнозами. І саме це зробило з нього зірку політичного світу.

Довгий час Арестовича поважали та прислухалися до кожного його слова, але в певний момент чоловіка почало заносити в іншу сторону. Він почав вимовляти якісь дуже незрозумілі речі, і склалося таке враження, що він не вірить у свою країну та навпаки підтримує та вихваляє агресивну росію. Довго таких витівок ніхто терпіти не став. І саме тому Олексій більше не є радником Офісу президента. І після певного не влучного висловлювання він сам написав заяву про позбавлення його цієї посади, і це було правильним рішенням, хоч і дивним, адже просто так з таких посад не уходять.

Зараз за життям Арестовича вже не так ретельно стежать люди, але врешті-решт днями Олексія помітили на вокзалі у Польщі. Він був з великою яскравою валізою та різнокольоровим пакетиком. Непоміченим чоловік не залишився, адже його сфотографували люди просто на пероні.

Арестович на вокзалі у Польщі
Арестович на вокзалі у Польщі

Тож, з якою метою Арестович поїхав до Польщі невідомо, але зрозуміло, що не просто так він поїхав у іншу країну з валізою.

Схожі статті