Після зізнання про розлучення з дружиною Даніель Салем розповів, хто насправді у його серці: вона — єдина

Відомий український телеведучий Даніель Салем зізнався, хто поселився у його серці. Зізнання прозвучало після новини про його розлучення з дружиною Марією.

У стосунках зі своєю дружиною Марією Даніель Салем перебував впродовж 17 років. Сім’я здавалася абсолютно щасливою та гармонійною. Однак нещодавно зірка повідомив, що вони прийняли рішення про розлучення. І ба більше, виявляється заява до суду була подана до 24 лютого 2022-го, і на період повномасштабної війни в Україні процес був просто призупинений. Зараз зіркова пара його відновила. Незабаром телеведучий має стати вільною людиною.

Даніель Салем розповів, хто насправді у його серці

Даніель Салем розлучається з дружиною
Даніель Салем розповів, хто насправді у його серці

Зірка не став приховувати правду про причину розриву. Даніель зізнався, що багато часу приділяв роботі і сім’ї, але у цьому не знайшлося простору для них з Марією. Врешті-решт, молоді люди віддалилися і прийняли рішення, що далі необхідно йти окремо.

Але серце чоловіка при цьому вільним не залишається, а все тому, що найголовніша жінка в його житті вже є на світі. Мова йде про його дочку Санту-Луну, яку він завжди ставить на перше місце, і розлуку з якою переживає дуже важко. Цей тезис прозвучав у новому сюжеті програми “Неймовірна правда про зірок”, де Даніель і зізнався про розрив з благовірною.

Даніель Салем: Про тяжку розлуку з донькою та роботу на фронті
Даніель Салем розповів, хто насправді у його серці

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни телеведучий одразу ж долучився до захисту України та відправився на передову. При цьому зірка також активно говорив про своє бажання забрати дівчинку з дитячого будинку. Даніель підкреслив, що це не просто розмови, а доволі серйозний намір, який він має бажання реалізувати. Але зважаючи на той факт, що зараз зірка проходить через процес розлучення, зробити це найближчим часом йому навряд вдасться.

Безумовно, на даний момент його спадкоємиця залишається зі своєю матір’ю. Пара розійшлася за обопільним рішенням, а тому з повагою ставиться одне до одного. Дочка про рішення батьків поки що не знає, а тому на родину чекає серйозна розмова.

Також Даніель зізнався, що окрім дочки в його серці Україна. Нагадуємо, що Салем є уродженцем міста Одеса.

Схожі статті

Володимир Ярославський проміняв Мартиновську і публічно зізнався в почуттях не їй: роками тримались разом

Володимир Ярославський проміняв Ольгу Мартиновську і публічно зізнався в почуттях не їй. З нею роками тримались разом, але все змінюється дуже швидко.

“Прирівнюю до нуля”: український співак не стримав емоцій – критика полетіла на адресу Олега Винника

Популярний український співак Юлік неочікувано висловився про Олега Винника. Чоловік не розуміє позицію колеги, тим паче в нинішніх обставинах.

А якби вони були жінками? Фото українських артистів пройшли обробку в програмі по зміні статі – це фурор!

Хочете знати, як виглядали б українські зірки, якби народилися дівчатками? Нові програми дозволяють не тільки омолодити або постарити обличчя, але й змінити стать людини.

Син, втрата якого розділила життя на дві частини, а серце на тисячі уламків: Павлік розповів про своє горе

Віктор Павлік розповів про своє найпотаємніше, що ховає глибоко в серці і не показує нікому-нікому. Артист віддав би все, аби побачити сина знову.

Сільський гламур: як виглядали до популярності Настя Каменських, Тіна Кароль, Ані Лорак – вони стали дівами

Сьогодні цих артисток впізнають не лише в Україні, а й у всьому світі. Мільйони людей співають їхні пісні, а також наслідують їх образи. А хочете знати, як виглядали українські співачки раніше?

39-річна Тіна Кароль розповіла про шлюб з олігархом: це сталося ще в 2021-му – поп-діва зробила свій вибір

Тіна Кароль вразила своїм зізнанням про шлюб з олігархом. Поп-діва вже давно зробила свій вибір, але не поспішала про нього говорити. Все сталося 3 роки тому.