Холостячка Злата Огнєвіч рекламує послуги свого колишнього Дмитра Шевченка: “Він найкращий”

Злата Огнєвіч відома українська співачка, яка завжди була цікавою для публіки не лише як артистка, а ще й як особистість та жінка, оскільки вона брала участь у найромантичнішому шоу "Холостячка".

Злата була головною героїнею у другому сезоні шоу “Холостячка”, де за її серце та любов боролися різні чоловіки, яким жінка була дійсно небайдужа. Злата дуже чітко сформувала образ свого ідеального чоловіка, з яким вона хотіла пов’язати своє життя та бути для нього єдиною та коханою жінкою. Протягом шоу Злата познайомилась з багатьма чоловіками, хтось для неї одразу не підходив, а когось варто було дізнатися краще. І саме це дуже впливало на її ставлення до кожного з них.

У Злати Огнєвіч знову розбите серце
Злата Огнєвіч

Звісно, закохатися в усіх неможливо, але Огнєвіч довгий час мала симпатію до кількох чоловіків. В її серце потрапили Андрій Задворний, Дмитро Шевченко, Роман Свечкоренко та любимчик глядачів Максим Тарапата. Але лише один став для Злати по-справжньому рідним та особливим.

А от з іншими співачка досі зберігає чудові стосунки, і вони дружні, а це вже набагато краще, ніж романи, оскільки дружба найчастіше опиняється більш чесною та тривалою. Не секрет, що співачка живе в одному будинку з Дмитром Шевченком, який є спортивним тренером. А з часів “Холостячки” чоловік ще й став блогером, тому просувати свої послуги йому стало набагато легше, до того ж його ще й відомі люди рекламують.

Так, наприклад, днями Злата виклала сторіс, де рекламує марафон схуднення від Дмитра і розповідає, який він чудовий тренер і наскільки дієвими є його програми, які розроблені за спеціальною авторською методикою.

“Мій друг, Діма Шевченко, зараз проводить набір на свій курс інтенсив по схудненню. Він справжній гуру у темі схуднення” – написала Злата.

Сторіс Злати
Сторіс Злати

А також жінка додала, що Дмитро насправді є найкращим спеціалістом, якого вона знає. І в свій час вона сама займалась у нього та досягла гарних результатів.

Схожі статті