Як виглядають дочки Олени Мозгової від трьох різних чоловіків: аристократичний профіль та глибокий погляд

Знаменита українська продюсерка Олена Мозгова змогла дати своїм дочкам усе найкраще, що могла. І варто відмітити, що результат вийшов приголомшливим.

8 років тому Олена Мозгова офіційно стала багатодітною матір’ю. Не дивлячись на той факт, що зірка завжди говорила, що не вірить в шлюб, заради своєї третьої дочки жінка прийняла рішення вийти заміж за свого обранця. Так шоу-бізнес поповнився ще одним зірковим подружжям.

Як виглядають усі спадкоємиці Олени Миколаївни? Усі троє неймовірні красуні, дещо схожі між собою, але у той самий час мають суттєві відмінності.

Олена Мозгова показала, як виглядають три її дочки

Старша дочка продюсерки Зоя з’явилася на світ ще до зустрічі її матері з Олександром Пономарьовим. Особистість батька невідома. Втім, їй його повністю замінив співак. Навіть коли сім’я зруйнувалася, дівчина не припинила підтримувати зв’язок з вітчимом і досі з ним прекрасно спілкується.

Пономарьов розповів про особисте життя
У кадрі Олександр Пономарьов з рідним сином Сашком, рідною дочкою Женею та падчеркою (дочкою Олени Мозгової) Зоєю

Середня дочка Олени Миколаївни Женя народилася безпосередньо у її стосунках зі співаком. Як не дивно, але вона дуже схоже на свою старшу сестру і за зовнішністю, і за харизмою. Які дівчата за характером залишається великою таємницею, адже їхні батьки утримуються від обговорень своїх дітей з пресою.

Кадри з Євгенією з’являються в соціальних мережах регулярно кожного року, коли Олена Миколаївна та Олександр Пономарьов вітають її з днем народження.

Олена Мозгова показала, як виглядають три її дочки. В кадрі Женя Пономарьова з батьком

А от маленька красуня Соломія з’явилася на світ лише 8 років тому. Дівчинка народилася від Девіда Аксельрода і стала причиною одруження батьків.

Олена Мозгова показала, як виглядають три її дочки. У кадрі молодша дочка продюсерки від Девіда Аксельрода

Олена Мозгова не приховує, що на даний момент Соля є найбільшою цінністю для неї. 2022-го, коли продюсерка боролася з синдромом Лайма і вже не хотіла жити, саме спадкоємиця допомогла їй у боротьбі — знайти волю та силу, щоб побороти свій діагноз. Соломія здебільшого схожа на батька, але гострий погляд успадкувала повністю від мами.

Схожі статті