Лілія Ребрик показала тренування старшої доньки Діани: татко Андрій Дикий навчає тонкощів танцю

Відома телеведуча України Лілія Ребрик до шлюбу з хореографом Андрієм Диким не знала, що таке професійний світ танцю, однак партнерство в проєкті "Танці з зірками" перевернуло її уявлення.

Героїня нашого матеріалу Лілія Ребрик зізналася, що справжнє кохання з майбутнім чоловіком відчула після закінчення знімань танцювального проєкту. Обидвоє зазначали, що не концентрували свою увагу на романтичних стосунках, адже направляли свої сили на розвиток творчої кар’єри.

Телеведуча переконувала Андрія, що вміє товаришувати з чоловіками, де той своєю чергою запевнив, що не збирається вести зірку під вінець та й загалом водити з нею дружбу.

За словами артистки, під поняттям “дружба” вони намагалися приховати вже наявну симпатію, про яку розповіли одне одному після фінального ефіру проєкту “Танці з зірками”. У 2011 році телеведуча та хореограф Андрій Дикий зіграли весілля, а вже через рік жінка подарувала коханому доньку Діану, а у 2018-му доньку Поліну.

Лілія Ребрик з чоловіком Андрієм та доньками

Днями знаменитість замилувала кадрами з професійного тренування старшої дівчинки Діани з зірковим татом. Танцівник старанно до всіх дрібниць показував граційні рухи бальних танців та правильну взаємодію зі своїми руками. Донька намагалася відтворити показане батьком та дослухатися до всіх порад.

Лілія Ребрик показала тренування старшої доньки Діани

Окрім цього, Діана має досвід в зніманнях серіалів від українських кінематографів, де змогла заробити свої перші кошти з раннього дитинства. Лілія зізнається, намагається не критикувати доньок, а давати правильні настанови в розвитку майбутньої справи життя.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.