Ніяка вона не Квіткова: яке насправді прізвище має колишня дружина Нікіти Добриніна з “Холостяка” Даша

Даша Квіткова стала досить відомою завдяки участі у найромантичнішому шоу України "Холостяк". Так, у дев'ятому сезоні вона прийшла аби завоювати серце відомого телеведучого Нікіти Добриніна, і їй це вдалося.

Раніше Даша працювала майстром-перукарем у топовому салоні краси “G-bar”. Цією професією дівчина насправді була захоплена певний момент свого життя. Але зустріч з Добриніним змінила її життя назавжди. Оскільки всім було цікаво яка ж насправді жінка змогла підкорити серце вибагливого Нікіти, її почали розшукувати у соціальних мережах. Таким чином у Даші з’явилось багато підписників і вона стала дуже популярною.

Даша Квіткова скаржиться на хвору спину
Даша Квіткова

Саме через це Даша вирішила стати блогеркою і почала вивчати цю тему з допомогою коханого чоловіка Добриніна. Варто сказати, що зараз дівчина є однією з найпопулярніших блогерш України. І насправді її прізвище Квіткова також гарно вплинуло на її популяризацію, оскільки воно незвичне, цікаве, досить дівчаче та гарно запам’ятовується.

Як відомо, прізвище свого чоловіка Нікіти Добриніна вона не взяла, оскільки її всі знають під іншим прізвищем. Та насправді ж Квіткова – це псевдонім Даші, але дівчина ніколи в цьому не зізнавалась.

Насправді ж багато зірок беруть собі псевдоніми, навіть її колишній чоловік. Тому не дивно, що вона йдучи на таке масштабне шоу як “Холостяк” хотіла бути більш яскравою та запам’ятатися, а потім це переросло в особистий бренд.

Та днями жінка показала фото свого диплома, де було написано її справжнє прізвище, і насправді вона Даша Вакулович. І у порівнянні з Квітковою, воно дійсно не запам’ятовується.

Справжнє прізвище Даші Квіткової
Справжнє прізвище Даші Квіткової

Тож, змінити прізвище заради своєї популярності – це був дуже гарний хід, з яким Даша точно не програла і стала тією, ким є зараз.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.