Владислав Яма на вулицях Америки зустрів Роналдо у жовто-блакитному вбранні: підтримка зірок на рівні

Влад Яма відомий український танцюрист і хореограф, який зміг підкорити серця мільйонів глядачів. Як в Україні, так і за її межами, адже таланти люблять всюди.

Яма разом зі своєю невеликою, але дуже коханою родиною живе в Америці півтора роки. Цей несподіваний переїзд стався через початок повномасштабної війни в Україні. Чоловік хотів захистити свого сина і свою дружину. Саме через це Влад переїхав.

Влад Яма
Влад Яма

І насправді він такий не один, адже багато українських зірок чоловіків нині перебувають за кордоном. Просто до всіх ставляться по-різному. Адже люди теж різні.

Здається за той час, який Владислав провів у США, він звик до темпу життя цієї країни. Адже Америка цікава. Багатогранна і вона має багато талантів. Також не слід приховувати те, що нині американці дуже підтримують українців. Як саме населення, так і влада, яка надає нам зброю для захисту територій.

З самого початку Влад і Лілія взагалі нічого не постили і не розповідали, як і де вони живуть. Вже крізь півроку дружина танцюриста вирішила знову вести свій блог у соціальних мережах. Звідти й стало відомо де живе Влад разом з родиною. Звісно, реакції на цю новину були різними. Але це їхнє життя і їхнє рішення.

Тож, оскільки й Влад почав активно вести сторінку в інстаграм, він ділиться Америкою. Днями чоловік засвітив на дорозі хлопчика, який йшов у жовто-блакитній формі з написом Роналдо.

Сторіс Ями

Можливо ця дитина була з України, а можливо просто підтримує нашу країну таким способом. Але в будь-якому випадку це чудово і зворушливо. Варто сказати, що Владислав і сам не забуває підтримувати рідну країну, оскільки все, що відбувається його теж стосується і неважливо де він знаходиться.

Схожі статті

Вдова Сергія Сивохи показала його могилу та розповіла, як живе після втрати: “Час не лікує”

Дружина відомого українського гумориста та ведучого Сергія Сивохи Тетяна показала, де він знайшов свій спокій та шлях на небеса. Відвідати це місце зможуть далеко не всі українці.

43-річна Лілія Ребрик проти 6-річної Поліни: мама й донька показались в однакових образах

Лілія Ребрик виховує трьох доньок, які постійно з'являються у її соцмережах: телеведуча продемонструвала нереальну схожість із середньою донькою - не відрізнити.

Темне волосся і розкішні кучері: 58-річна Сумська показала себе “нову” – тепер її не впізнати

Ольга Сумська кардинально змінила свій імідж та показалась у незвичному для себе образі з кучерями - що ж на це скаже її чоловік Віталій Борисюк?

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.