Емоції показала, а живіт приховала: Могилевська візитом до Запоріжжя здивувала публіку – в сукні без косметики

Відома українська артистка Наталія Могилевська не змогла стримати емоцій після відвідання Запоріжжя, а також показала, який вигляд має без косметичних засобів та сценічного одягу.

Біографія співачки цікавить публіку не на жарт, зокрема, перебіг її особистого життя, адже зірка дбайливо тримає всі деталі під сімома замками, пояснюючи це тим, що зараз розповідати про власне щастя не на часі.

Однак прихильники вже вангують вагітність Наталії, мовляв, округлий животик в сценічних сукнях показує не просто так. Сама ж Могилевська у свої 47 років запевняє, що на появу дитинки не чекає, а її форми – результат дещо набраної ваги.

Наталя Могилевська показала букет від таємного прихильника
Наталія Могилевська

Могилевська візитом до Запоріжжя здивувала публіку

Нещодавно Наталія Могилевська щирими емоціями здивувала публіку. У своєму Instagram знаменитість оприлюднила відео наслідків після катастрофи на Каховській ГЕС поблизу Запоріжжя. Співачка майже не стримує сліз, знімала місця найбільшого українського острова Хортиця.

“Друзі, я на Хортиці. Я просто в шоку від того, наскільки пішло Дніпро. Його можна пішки пройти. От я зараз сиджу на березі, де вже була вода”, – поділилася емоціями Могилевська.

Могилевська візитом до Запоріжжя здивувала публіку

На відео Наталія не соромилася показувати справжнє обличчя без гриму та косметичних засобів. Їй важливо донести всю суть проблеми та наслідки для природи після дій росіян на нашій землі. У свої 47 років знаменитість може це собі дозволити, адже має молодий та доглянутий вигляд обличчя, тому нерідко отримує компліменти від користувачів соціальної мережі.

Нагадаємо, що співачка відвідала Запоріжжя для того, аби виступити перед українськими військовими. А далі наважилася на власні очі побачити, як виглядає річка Дніпро у місті.

Схожі статті