Андрій Хветкевич з “Холостячки” показав свою нову квартиру і нову зачіску: Злата Огнєвіч оцінила

Андрій Хветкевич став одним з найцікавіших та найзагадковіших учасників другого сезону "Холостячка", де він боровся за прихильність та любов у серці співачки Злати Огнєвіч.

Андрій одразу запам’ятався глядачам через свою гарну фігуру та дуже сильну сором’язливість, яка у перших ефірах не давала йому можливості проявити себе і свою симпатію до Огнєвіч. Хветкевич здавався дуже м’якою людиною, яка не вміє проявляти почуттів і соромиться всього на світі. Але насправді це зовсім не так. Оскільки нині Андрій поводить себе доволі розкуто, принаймні у соціальних мережах.

Злата і Андрій
Злата і Андрій

Хветкевич зміг полюбитися глядачам, оскільки попри свою дивакуватість він був і завжди залишався щирим та відвертим. Але насправді, згодом виявилось, що на проєкт Андрій прийшов не лише за пошуком кохання, а здебільшого для того, щоб віднайти та зрозуміти себе та свою природу. Адже у нього було багато сумніві щодо того, який він є насправді.

Шоу та життя за кордоном допомогло Андрію зрозуміти, що він кохає чоловіків, точніше, одного. І не так давно Хветкевич одружився і на його весіллі була присутня Злата, яка щиро рада за нього, оскільки зрозуміти хто ти і який – це найбільший здобуток у житті. Ми живемо у нових реаліях, коли все є нормальним і не повинно викликати жодних засуджень.

Квартира Андрія
Квартира Андрія

Так, наприклад, у житті Хветкевича все змінилося після того, як він зізнався собі хо він і зараз чоловік є абсолютно щасливим. Не так давно він показав свою нову квартиру, яку вони придбали разом зі своїм коханим. І це неймовірно великий крок у житті Андрія.

Коментар Злати
Коментар Злати

А також чоловік пофарбував волосся у світлий колір, і це оцінила Злата Огнєвіч. Вона написала коментар Андрію, що йому дуже личить цей новий колір волосся, який освіжає його та робить новий образ більш цікавим та більш сучасним.

Схожі статті