“За що мені це”: 55-річний Остап Ступка вразив зізнанням про покійного батька Богдана Сильвестровича

Спадкоємець акторської династії Остап Ступка дав перше інтерв'ю після влаштованого ним ДТП в Києві та розповів, як він та його сім'я почувається після смерті Богдана Сильвестровича.

Весною 2023-го знаменитий український актор Остап Ступка потрапив в дорожньо-транспортну пригоду, яка перевернула його життя. Після даного інциденту його репутація безповоротно постраждала, а деякі глядачі навіть задаються питанням, як артист ще не потрапив під вплив культури скасування.

Остап Ступка розплакався на камеру через стосунки з дружиною
Остап Ступка розповів про життя після смерті батька

Декілька місяців Остап мовчав, і лише нещодавно дав ексклюзивне інтерв’ю для Олексія Суханова. Примітно, що розмова відбулася у доволі простій обстановці: на сходах. Здебільшого тема стосувалася саме ДТП, але журналіст не міг оминути і Богдана Сильвестровича, за яким так сильно сумує вся Україна.

Остап Ступка розповів про життя після смерті батька

Так, сім’я рідко спілкується з журналістами, а отже і пана Богдана згадувала у публічному просторі не так часто. Втім, у своєму новому інтерв’ю Остап щиро зізнався, що з відходом його батька світ перевернувся догори дригом. Мовляв, саме після його смерті розпочалися усі важкі події в країні, а також і в його сімейному житті.

“Я подумав, за що це мені таке? Чому? Це, може, людині дається якесь випробування. Або це знак “стоп”, або це знак “подумай, обернися”. У кожного свій час виправляти помилки, адже всі ми люди і все робимо помилки так чи інакше. Можливо, до мене в 55 років прийшов такий знак жорстокий, щоб я зупинився і про щось подумав, що переосмислив і переоцінив. Це шанс, розуміння, знак, образ, що завгодно. Таким жорстоким способом доля або батько з небес сказав мені:” Зупинись”, – каже Ступка.

Остап Ступка розповів про життя після смерті батька

Ситуацію з аварією Остап сприймає не просто як урок, але допускає, що це батько чи Господь намагаюся таким чином поставити його на шлях істинний. Коли ж мова зайшла про його шлюб, який ледь теж не зруйнувався ще на початку війни, Остап взагалі заплакав.

Примітно, що мережа вже активно реагує на почути, і не можна сказати, що повірила сину Богдана Сильвестровича. Не дивлячись на все сказане, аудиторія схиляються до того, що таким чином чоловік намагається врятувати своє ім’я.

Схожі статті

“Іноді цього недостатньо”: 25-річна Даша Квіткова розповіла, на чому тримався її шлюб з Нікітою Добриніним

Подружжя Добриніна та Квіткової стало першою та останньою на цей час, парою, що побралася після "Холостяка". Шанувальники проєкту були неабияк розчаровані дізнавшись про їх розлучення.