Височенний, вродливий та зеленоокий юнак: Тіна Кароль показала, як виглядає її єдиний син від Огіра

Після смерті свого єдиного чоловіка Євгена Тіна Кароль так і не вступила в інші стосунки, а тому в її житті лише одна дитина. Мова йде про спадкоємця від продюсера Веніаміна.

Єдиний син Тіни Кароль втратив свого батька у доволі ранньому віці. Хлопчик був дуже маленьким навіть для того, щоб пам’ятати час проведений разом з покійним татом. Артистка ж неймовірними зусиллями поєднувала виховання крихітного спадкоємця та творчу кар’єру. Журналісти безперервно слідкували за тим, як Тіна у проміжках між гастролями намагалася якомога більше часу провести з Веніаміном, і ці кадри могли довести до сліз.

Тіна Кароль показала свого єдиного 14-річного сина Веніаміна

Тіна Кароль показала свого єдиного 14-річного сина Веніаміна. Архівне фото

Досі між сином та матір’ю зберігаються неймовірно ніжні та теплі стосунки. Хоча хлопець вже багато років навчається в елітному інтернеті у Великобританії, що означає розлуку з найближчою для нього людиною, канікули, вихідні та свята вони зустрічають разом. До початку повномасштабної війни в Україні родина також мала традицію проводити канікули у подорожах.

І хоча Кароль часто публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільні фотографії з Веніаміном, встигнути за його розвитком неможливо — хлопець зростає занадто швидко.

Тіна Кароль показала свого єдиного 14-річного сина Веніаміна

Так, нещодавно співачка дійсно вразила своїх шанувальників, оприлюднивши свіжий кадр з сином. На ньому чотирнадцятирічний підліток вже виглядає як дорослий чоловік. Свою вроду він повністю успадкував від матері, як і світлі зелені очі. На голові у юнака пшенична шевелюра з легкими кучерями. Також помітно, що зріст у нього буде доволі високий.

Веніамін одягнув для фотографії футболку кольору хакі з гербом України зпереду. Він ніжно обіймає свою бабусю та маму, які широко посміхаються. Своїм окулярам він не зраджує і судячи з усього поки що на лінзи переходити не збирається. Вони надають йому ще більш інтелігентного вигляду.

Нагадуємо, що декілька років тому Тіна Кароль зізналася, що мріє народити донечку. Однак проблема полягає в тому, що немає обранця, який міг би допомогти їй досягти цієї мети. Хіба що за офіційною версією.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.