З появою Богдана Буше стала подругою блогерів: Квіткова і Ярославський засипали Нікітюк компліментами

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк завжди була улюбленицею публіки, оскільки вона дуже щира, чесна та дуже сильно віддається процесу своєї роботи. І це чудово, адже колеги це теж бачать.

Нікітюк доволі довго йшла до своєї мети, хоча починала дівчина з асистента зірок. І це вже великий крок для молодої дівчини, яка приїхала у Київ заради мрії. І як показала практика, завзята праця і досвід допомогли їй стати зіркою телеекранів. Лесю поважають колеги, адже вона ніколи не змовчить, якщо її щось не влаштовує. Жінка завжди висловлює свою думку, а прямолінійність дуже приваблює людей, адже це собі може дозволити далеко не кожний.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Леся за останній час розкрилась українцям з абсолютно нової сторони, вона показала, яке насправді велике і щире серце має. Дівчина допомагала біженцям і всім тим, хто потребує допомоги їжею, житлом, а всіма можливими умовами. Також під час війни вона запустила зйомки нового сезону “LеМаршрутка”. І знімала Леся вже далеко не про пригоди у різних містах України, а вже про руїни та горе, яке принесла росія.

Нікітюк також встигла попрацювати на проєкті “Є питання?” і там вже без колег, а самостійно. Це був великий дебют в її кар’єрі, адже до цього Леся вела лише парні проєкти. І зараз у жінки вже з’явився новий колега на “Хто зверху?”. Ним став відомий молодий блогер Богдан Шелудяк, більш відомий як Буше. А, як відомо, чоловік має широке коло друзів серед блогерів, і тепер Леся також є частиною цього кола.

Наприклад, нещодавно вона з Євгеном Таллертом і Дашею Квітковою каталась на серфінгу. І така компанія звісно була незвичною для прихильників телеведучої. Також вона завітала на День народження Квіткової, де було мало гостей, а Леся була присутня. І це також було дивно, адже раніше за жінками дружби не було помітно.

Коментарі Ярославського та Квіткової для Лесі
Коментарі Ярославського та Квіткової для Лесі

І про дружбу кажуть коментарі Володимира Ярославського і Даші Квіткової під фото Лесі. Власне, Ярославський регулярно робить їй компліменти, а от Даша, це щось новеньке.

Схожі статті

“Іноді цього недостатньо”: 25-річна Даша Квіткова розповіла, на чому тримався її шлюб з Нікітою Добриніним

Подружжя Добриніна та Квіткової стало першою та останньою на цей час, парою, що побралася після "Холостяка". Шанувальники проєкту були неабияк розчаровані дізнавшись про їх розлучення.