Через 3 роки після розлучення Аліна Гросу знову одягла обручку на безіменний палець: за кого вийшла зірка?

Відома українська співачка Аліна Гросу презентувала нову композицію, а також показала відеоряд до неї. Що одразу кинулося в очі її шанувальникам?

Як відомо, знаменита українська виконавиця Аліна Гросу минулого року переїхала до Сполучених Штатів Америки. Однак, ця еміграція носить суто тимчасовий характер. Неодноразово артистка пояснювала, що цей крок вона зробила заради власної кар’єри: там співачка проходить курси з підвищення кваліфікації. Пропускати уроки не можна, а до учнів ставляться доволі серйозно та вимогливо. І це попри те, що вони платять за навчання великі гроші.

Аліна Гросу засвітила у кліпі обручку на безіменному пальці

Після початку повномасштабної війни творчість Аліни не була поставлена на паузу, хоча публічно вона не транслювала жодних оновлень у її кар’єрі. Звісно, з етичних поглядів.

Її особисте життя активно обговорювали в пресі, адже її бойфренд-росіян раптово зник з інформаційного простору, і лише нещодавно стало відомо про розрив їхніх стосунків. Це вже друга невдала спроба Аліни побудувати щось серйозне з громадянином російської федерації.

Аліна Гросу та Олександр Комков
Аліна Гросу засвітила у кліпі обручку на безіменному пальці

Примітно, що у колишнього чоловіка артистки особисте життя вже налагодилося: він одружений та не так давно став батьком. Натомість Роман Полянський проживає своє краще життя в Москві.

Аліна в свою чергу нещодавно оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відривок своєї нової композиції. У відеоряді до неї вона засвітила кадр, на якому постала з обручкою на безіменному пальці.

Аліна Гросу засвітила у кліпі обручку на безіменному пальці

Прикрасу вельми легко розгледіти, адже цією рукою артистка тримає гітару. На тлі океан та пляж.

Свою пісню вона присвятила батькам, з якими знаходиться в розлуці. Нагадуємо, що сімейство Гросу залишилися в Україні та не евакуйовувалися. Власне, сама Аліна також тривалий час перебувала в Україні, і покинула її територію лише наприкінці 2022-го, багато разів підкресливши, що не переїжджає до Штатів, а її поїздка носить професійний та робочий характер.

Коли ж Гросу збирається повертатися до Батьківщини залишається загадкою, адже минуло близько 9 місяців після її виїзду.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.