Суддя “МастерШеф” Володимир Ярославський показав, що готує з батьком: не такі шедеври як з Мартиновською

Володимир Ярославський відомий український шеф-кухар, життя якого дуже цікаво складається. Але він сам проєціює власний шлях, який ніколи не давався йому легко, але багато чому навчив.

Життя Володимира пов’язане з кулінарією ще з підліткового віку, адже він відразу зрозумів, що йому до душі й чим саме він хоче займатися у своєму житті. Коли Ярославський був ще дитиною, він любив спостерігати за тим, як хтось готує, як взагалі влаштований процес роботи на кухні.

Володимир Ярославський
Володимир Ярославськ

Для чоловіка завжди було потрібно навчання, в цьому він бачив свій розвиток та свою силу, адже знання, які згодом переростають у практику та роботу є дійсно цінними. З досвідом до Вови приходила й слава й професіоналізм, який змінив його життя на 90 градусів. Якби він не навчався так багато, не досяг би бажаних результатів.

Нині Ярославського вважають одним з найпрофесійніших кухарів та рестораторів у столиці. Він готує легендарних кальмарів у Києві, які вважають найсмачнішими. Його ресторани – це поєднання смачної кухні та приємної атмосфери. Варто сказати, що чоловік є досить прискіпливим до вибору команди, адже він має відчувати, що його команда – це його опора.

Більшість свого часу кухар готує, навчає готуванню та виконує роль судді на “МастерШеф”, звідки й знайшов кількох кухарів у свою команду. Адже бачив у них професіоналізм та потенціал для розвитку.

Та процес готування не відпускає Володимира навіть вдома на вихідних, адже у нього з татом є традиція разом готувати сніданки. І щотижня чоловік демонструє що вони готують. Але цього разу поснідати з батьком він не встиг, але на те була причина.

“З папою сьогодні не вийшло поготувати ранком, бо зйомки мастершефу рано. Маю надію наступного тижня вийде” – написав Володя.

Сторіч Ярославського
Сторіч Ярославського

Тож, виходить, що робота завадила сімейному сніданку Ярославських. Але всі дорослі люди й все розуміють, тому будемо чекати на нові шедеври.

Схожі статті

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?