Лілія Ребрик замилувала сімейними кадрами: зізналася публічно в коханні, але не чоловіку Дикому – “Люблю вас”

Знаменита українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик вперше за довгий час показала сімейну ідилію, відпочинок зі своїми батьками та дітьми, однак для повної картинки не вистачає чоловіка Андрія Дикого.

Проєкт “Танці з зірками” відкрив не тільки новий талант Лілії, а й подарував майбутнього чоловіка Андрія Дикого, з яким спочатку прагнула лише товаришувати.

У нещодавньому дописі соціальної мережі Instagram Ребрик розчулила користувачів прощанням дівчаток з татом Андрієм в потязі. Ребрик зазначила, для дітей ця подорож виявиться першою без супроводу батька, тому вже уявляє, якою теплою зустріч виявиться після розлуки.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий

Андрій посилав сердечко своїм дівчаткам та побіг за потягом, коли той відправився. Менша донька подружжя не стримала сліз та почала плакати щойно вони вирушили в дорогу. Підписники зазначили, що від неочікуваного кінця відео розчулилися, адже так Поліна показала тісний зв’язок між татом та донечками.

Проте на знаменитість та її доньок попереду чекав незабутній відпочинок з батьками Лілії й перші родинні кадри вже з’явилися в мережі. Телеведуча зізналася їм в коханні, адже найрідніші святкують свою особливу дату – фланелеве весілля, 43 роки офіційного подружнього життя.

“Разом майже півстоліття. Фланелеве весілля моїх батьків. Я бажаю кожному таку міцну родину і перед очима такий приклад любові на все життя. Люблю вас, тато і мама”, – написала Ребрик.

Вся сім’я міцно обіймала один одного, посміхалася, аби зберегти цей момент в пам’яті телефону, щоб потім переглядати та продовжує насолоджуватися спільним відпочинком в Чернівцях. Ребрик розповіла, що спочатку вирішила відвезти своїх донечок до бабусі з дідусем, а потім сестрички вирушать до Румунії.

Схожі статті