Спочатку син, тепер чоловік – Катя Репяхова розповіла про проблеми Павліка з серцем: “Так лікар сказав”

Катерина Репяхова – молода 29-річна дружина народного українського співака Віктора Павліка. Але велика різниця у віці не заважає їм бути щасливими.

Оскільки Катерина є досить відомою блогеркою, то її життя бачить вся країна. І дуже часто історія Каті стосуються Віктора, адже він є коханим чоловіком і це велика і важлива частина її життя. Звісно, багато хто досі не вірить, що між ними існують справжні почуття. А. Вони дійсно існують, Катя щиро любить свого обранця і впевнена в ньому на мільйон відсотків.

Проблеми Павліка з серцем

Та врешті-решт вік артиста дає про себе знати, і це не дивно. Днями Павлік проходив медичне обстеження, де виявилося, що він має серйозні проблеми з серцем і йому загрожує раптова смерть. А також чоловікові заборонили ходити в баню, бо може зміниться різко тиск. Цю новину в своєму інстаграм розповіла Катя.

“Віктор Франкович, як виявилося, народився з пороком серця його мама теж) І наразі з віком один з клапанів вийшов з ладу, не виконує свою функцію і треба ставити штучний клапан. Після цього далі буде жити повноцінне життя, як його однолітки без такої проблеми. Операція запланована на осінь” – поділилась новиною Катя.

Павлік має проблеми з серцем

Також дівчина додала, що вона впевнена у довгому і здоровому житті свого чоловіка, а також розсекретила плани на майбутню дитину, адже молода дружина Павліка хоче від артиста народити донечку. А це вже досить серйозна заява, оскільки син Михасик ще дуже маленький.

Сторіс Каті

Варто нагадати, що зовсім нещодавно Репяхова ділилась проблемами здоров’я свого сина. Адже хлопець все ще не розмовляє. Та з цим можна їхати в Ізраїль, але Катя ще не вирішила, як буде правильно, лікувати сина вдома або за кордоном. Проте тепер Катя буде лікувати і сина і чоловіка.

 

 

Схожі статті

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.