Христина Горняк у білій сукні нареченої звернулася з важливим посиланням: після Остапчука знову пора заміж

Провідна юристка України, а ще більш відома, як колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк поділилася деталями власної допомоги Збройним силам України в білій сукні.

Христина Горняк після розлучення з шоуменом Володимиром Остапчуком у 2022 році довго переживала розрив стосунків, чого не можна сказати про ексчоловіка. Телеведучий відразу запримітив нову дівчину, на 16 років молодшу за нього і наразі проживає з 23-річною журналісткою Катериною Полтавською.

Сама Горняк відверто зазначила, що час пройшов, колишнього відпустила і вже встигла закохатися, однак чи була ця симпатія взаємна далі повідомляти не стала. Нещодавно нова біла сукня нотаріуса викликала захват в аудиторії ніби жінка натякнула на свій статус нареченої, проте посилання допису було дещо в іншому, не менш важливому для громадян України.

Христина Горняк
Христина Горняк у білій сукні нареченої звернулася з важливим посиланням

З початку повномасштабного вторгнення чимало українських знаменитостей повністю ввімкнулися в благодійність та громадську діяльність, а дехто заявив, що до попередньої справи не повернеться. Так, Сергій Притула зазначив, що більше не зможе розважати людей під час та після війни, тому подальшу реалізацію бачить саме у волонтерстві.

Сама ж Горняк написала важливий пост для себе та власної організації “ORA” про необхідність допомоги Збройним силам України, новий збір, розпродаж її речей для благодійної мети та переведення коштів на загальний збір у сумі 130 800 гривень. Вечірка “ORA CHARITY DAY” була саме для благої цілі для збору грошей на дрон, однак через декілька годин заходу команда отримала повідомлення, що вони його втратили, тому основна ціль зараз  – саме він.

В кінці оприлюдненого допису подякувала всім, хто долучився та наголосила, що нашим Захисникам нині набагато складніше у виконанні поставлених воєнних завдань.

Схожі статті

Чоловік покійної Руслани Писанки показав свою донечку, яка стала для нього розрадою: “Найкраща Аліса”

Відомо українська акторка Руслана Писанка пішла з життя 2 роки тому. Її чоловік тим часом живе далі і навіть показав свою дочку публіці. Як склалося життя бізнесмена?

Камалія показала, що стало з її дочками після життя в Лондоні: одна схожа на байкершу, а друга на репершу

Найбагатша співачка України Камалія показала, як змінилися її дочки Арабелла та Мірабелла після життя в Лондоні. Дівчата вже 2 роки не проживають в Україні.

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.