Відпадуть автоматично”: Леся Нікітюк після таємних стосунків заговорила про зраду – пропихнув у карʼєрі й зник

Зірка Нового каналу Леся Нікітюк продовжує шукати свою долю серед гідних кандидатів на її серце, однак повідомляти про свої колишні стосунки не хоче, чим породжує багато чуток.

Здобути популярність та всесвітню славу зірці допомогло прекрасне почуття гумору та харизма, якої в Нікітюк хоч відбавляй. Проте деякі медійні колеги вважають, що телеведуча досягла успіху не своїми силами, а завдяки впливовому чоловіку в шоу-бізнесі.

Блогер Богдан Беспалов підключає всі можливі канали зв’язків, аби докопатися до істини та розповісти про таємне знаменитостей, яке ті так довго приховували від публіки. Богдан стверджує, що раніше Леся Іванівна була простою, більш відкритою до звичайного люду, а зараз зазнала зіркової хвороби.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк після таємних стосунків заговорила про зраду

До того ж, Беспалов запевняє, що “пробитися” в медійному світі їй допоміг чоловік посади режисера чи оператора, з яким перебувала у стосунках до початку повномасштабної війни. Він нібито полишив Нікітюк, виїхав за кордон та більше не виходить на зв’язок.

Леся спростувала дану інформацію та закликала не вірити пліткам в мережі, які розпустив Богдан Беспалов. Нещодавно зірка Нового каналу оприлюднила відверту відповідь на питання про зраду коханого. Один з користувачів соціальної мережі Instagram поцікавився, як Нікітюк до цього ставиться.

Жінка вважає, що пережити зраду коханого боляче, однак переконана, що всі, хто мають бути з вами обов’язково залишаться та будуть вірними все життя. Але, якщо ні, то відпадуть автоматично.

Леся Нікітюк після таємних стосунків заговорила про зраду

Нагадаємо, що Леся Нікітюк обожнює дітей та вже прагне стати мамою. Знаменитість має двох племінниць, які вважають, що вона їх буде любити менше після батьківства, але запевнила – ця любов та особливий зв’язок між ними ніколи не зникне.

Схожі статті

Олена-Христина Лебідь та екс-міністр Розенко вразили зачісками: на них працює безкоштовний hair-стиліст

Епатажна зіркова парочка Олена-Христина Лебідь та її коханий чоловік колишній віце-прем'єр-міністр Павло Розенко продовжують радувати шанувальників смішними фотографіями.

“Дівчата, я сумував”: Олег Винник не стримав свій секрет і правда про повернення співака вийшла назовні

Чутки про повернення Олега Винника на українську естраду ходять вже давно. Однак, правда потихеньку виходить назовні, але яка ж вона? Ольга Цибульська розповіла.

“Буду завжди залежна від чоловіка”: 23-річна дружина Остапчука здивувала станом справ у шлюбі з ведучим

Знаменита українська блогерка Катерина Полтавська розповіла про шлюб з Володимиром Остапчуком та нюанси, які не помітні для шанувальників. Чому дівчина залежна від ведучого?

Все ж таки кохання: 44-річна Боржемська показалася в обіймах молодого красеня і обвела всіх навколо пальця

Колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова фітнес-тренер Марина Боржемська продовжує інтригувати фотографії з загадковим красенем. Хто він? Знаменитість дала відповідь.

Після втечі з України Влад Яма зганьбився і показав свій сором публічно: це бачив навіть Коля Сєрга

Відомий український хореограф Влад Яма опублікував дивне фото біля смітника після переїзду до Сполучених Штатів Америки. Коля Сєрга відреагував на кадр.

Лілія Ребрик розповіла, що змінилося у її житті за останні 365 днів: в день 43-річчя щаслива як ніколи

Зірка ранкових ефірів актриса Лілія Ребрик відзначає День народження. У свої 43 знаменитість вирішила розповісти, як змінилося її життя за рік.