Оля Полякова потрапила в курйоз в Іспанії: фанат зірки пустився берега і влаштував на сцені “незабутнє” шоу

Знаменита українська співачка Оля Полякова потрапила у курйозну ситуацію під час свого концерту в Іспанії. Сталося це через фаната, який вийшов на сцену до артистки.

Артисти по всьому світу активно стикаються з найрізноманітнішими проблемами під час виконання пісень. Професіональний виконавець завжди зможе довести свою справу до кінця, навіть якщо йому заважають якісь зовнішні подразники. Це стосується не тільки живих виступів, але й різноманітних шоу, зйомок, тощо. Нещодавно Оля Полякова довела, що її також нелегко збити з пантелику, хоча деяким фанатам це вдається.

Оля Полякова потрапила у курйозну ситуацію під час концерту в Іспанії

Оля Полякова показала, як Аліса вишиває
Оля Полякова потрапила у курйозну ситуацію під час концерту в Іспанії

Нещодавно зірка виступала в Іспанії та подарувала найактивнішому слухачу невеликий презент. Втім, глядач лише більше розійшовся, вийшов на сцену та почав бризкати на аудиторію та саму артистку. Оля Полякова декілька разів намагалася увернутися від напою, а потім взагалі почала заспокоювати фаната. При цьому зірці довелося трошки побігати по сцені.

Оля Полякова потрапила у курйозну ситуацію під час концерту в Іспанії

Оля Полякова ставиться до таких курйозів легко. Всіляке трапляється. Однак авторка відео відмітила, що апаратуру фанат все ж таки залив.

Оля Полякова потрапила у курйозну ситуацію під час концерту в Іспанії

“Оля подарувала найактивнішому глядачеві пляшку ша**анського. А він вирішив, що всі у залі хочуть попити. І таке буває. Я ховалася, бо не хотіла бути липкою та а**огольною. Але апаратуру залив”, – поділилася авторка відео.

Нагадуємо, що днями навколо родини Олі Полякової розгорнувся гучний скандал. Артистка звернулася до видання, яке створило статтю про її дочку та обговорювало публічно її фігуру. Співачка має намір подати до суду та виграти діло, про що вона зізналася публічно. Аудиторія здебільшого підтримала її.

Сама Маша скандальну статтю не коментувала, хоча дівчина доволі часто з’являється у новинах та активно спілкується з журналістами. На даний момент Марія отримує освіту у Великобританії, а на канікули, звісно, приїхала додому, де активно проводить час разом з матір’ю, сестрою та батьком.

Схожі статті