Як Кароль та Могилевська: Осадча підтримала тренд колег та показала обличчя без макіяжу – вдома в прикрасах

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча, схоже, вирішила взяти приклад з медійних колег, адже жінка не побоялася показати зовнішній вигляд без косметики та іншого гриму.

Героїня нашого матеріалу Катерина Осадча ніколи не зупиняється на досягнутому, тому нещодавно взялася за реалізацію важливого соціального проєкту “Родина для кожної дитини”. З цієї нагоди жінка поспілкувалася з першою леді України Оленою Зеленською, обговоривши важливі питання, які допоможуть сім’ям в усиновленні дитини.

У першому виписку телеведуча разом з командою та експертами обговорили форми виховання дітей в родинах, розвиток українських інтернатів та чому люди, які хочуть взяти дитину до своєї сім’ї не можуть довести справу до кінця.

Катерина Осадча
Катерина Осашча

Чоловік Юрій Горбунов повністю підтримує кохану в нових починаннях та соціальних проєктах важливого значення, адже сам активно займається громадською діяльністю, збирає кошти для ЗСУ на благодійних заходах та надає звіт в дописах, куди направляється певна сума коштів.

Днями відома українська телеведуча Катерина Осадча змогла похизуватися природною вродою без макіяжу. Це вже стало своєрідним трендом в соціальних мережах, адже спочатку Кароль оприлюднювала домашні світлини без косметики, потім Могилевська на відпочинку в Одесі, а тепер Осадча у новому письмовому зверненні в Instagram-Stories.

Осадча підтримала тренд колег та показала обличчя без макіяжу

На світлині знаменитість широко посміхалася, де видніються стримані улюблені прикраси: кільце на пальці й срібні підвіски різного типу та оздоблення. Зірка 1+1 обговорила останню новину росії, яка присвячена Сімонян та Собчак, що тільки повеселила українців своєю версією.

Схожі статті

“Мама – це кавоварка та мультиварка”: 33-річна Світлана Тарабарова розпестила дітей, а тепер пожинає плоди

Відома українська співака Світлана Тарабарова досягла успіху не тільки в кар'єрі. Вона також є багатодітною мамою. Її старші донечка та синочок розповіли, що думають про материнство.