Після втечі до США Влад Яма заявив, що повернеться до України: життя у розкішному Маямі пішло не за планом?

Відомий український хореограф Влад Я повідомив про те, що має твердий намір повернутися до України, однак є дещо, що може збентежити фанатів.

Тривалий час втеча Влада Ями за кордон неабияк хвилювала його фанатів, які з нетерпінням очікували на повернення артиста в шоу-бізнес. Примітно, що танцюрист був прекрасно ознайомлена той час з культурою Сполучених Штатів Америки, адже кожного року відпочивав з родиною у Флориді. І ба більше, раніше він неодноразово говорив про те, що мріяв би переїхати, але з огляду на деякі обставини, не міг собі цього дозволити.

Після втечі до США Влад Яма заявив, що повернеться до України

Яма здійснив свою мрію
Влад Яма заявив, що планує повернутися до України

Але після початку повномасштабної війни в Україні життя більшості українців кардинально змінилося. Влад та Ліліана тривалий час приховувала своє місцеположення. Згодом все ж таки довелося розповісти, що вони давно не на батьківщині.

Пара разом з сином осіла в Маямі. Влад спочатку багато часу приділяв благодійним заходом, а пізніше знайшов для себе роботу у школі танців. Маленький Леон також активно відвідує початковий навчальний заклад, а Ліліана поступово повертається до введення власної сторінки в Instagram.

Влад Яма заявив, що планує повернутися до України. Архівні кадри, які хореограф публікував у своєму блозі

Неодноразово українські зірки вже ділилися думкою про те, що танцюрист не наважиться повертатися в Україну і спробує збудувати своє життя в мрії ній Флориді. Втім, фанати так просто не повірили усі слова.

Однак нещодавно сам Влад оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, в яких заявив, що обов’язково повернеться до України. Але написано це було таким чином, що складається враження, ніби мова йде про коротку поїздку. Мовляв, побувати на рідній землі.

Влад Яма заявив, що планує повернутися до України

Примітно, що раніше герой нашої статті також неодноразово говорив про свою тугу за Україною. Зокрема зізнався, що хоче побачитися зі своїм другом Анатолієм Анатолічем саме в Києві. У його блозі регулярно з’являються і фотографії з архіву, і всі були зроблені саме на батьківщині влада. Частіше всього мова йде про столицю чи Запоріжжя.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.