Слава Камінська у свій 39-й День народження зізналась у почуттях до колишнього чоловіка: “Любила і люблю”

Слава Камінська відома українська співачка, яка стала справжньою зіркою завдяки участі у гурті "НеАнгели" разом зі своєю колегою Вікторією Сміюхою під керівництвом Юрія Нікітіна.

Слава має доволі норовливий характер, який дозволяє їй бути завжди у центрі уваги, адже жінка дуже влучно вміє створювати інфоприводи, що привертають увагу широкої публіки. І саме це дозволяє жінці тримати свої позиції у медіапросторі.

Слава Камінська

Відомо, що зараз жінка живе за кордоном разом зі своїми дітьми.  ніби вона вже має нову історію свого особистого життя. Адже зовсім нещодавно жінка викладала історію, де писала про те, що вона обідає з чоловіком. Ця новина була досить дивною, адже Камінська не викладала жодних історій про одруження чи пропозицію. Проте було відомо, що вона має нареченого, який чекав на неї в Україні. Але здається, щось змінилося й жінка вирішила не афішувати зміни у своєму житті.

Так, вчора, 16.07.2023 Слава відзначила свій 39-й День народження та приймала вітання від своїх друзів та колег. Звичайно, більшість з них була лише у інтернет форматі. Але це все одно дуже приємно, адже ти знаєш, що люди навіть на відстані є з тобою дуже чесними і пам’ятають про особливий день.

Привітати Камінську не забув і колишній чоловік Едгар, з яким у жінки був гарний шлюб цілих 4 роки. Вона встигла народити йому доньку та сина, але їхня родина врешті-решт розпалась. Слава дуже важко переживала розлучення і було видно, що вона щиро кохає Едгара, але повернути минуле вже неможливо.

Так, чоловік у сторіс в інстаграм привітав свою колишню з Днем народження й Слава запостила цю історію собі та зізналась, що вона кохала і досі кохає свого колишнього  чоловіка Камінського.

Сторіс Слави

Звісно, зараз це кохання зовсім інше, адже жінка вже має романтичні стосунки. І це зізнання виглядає досить цікаво та неоднозначно.

Схожі статті

“Один з найскладніших періодів мого життя”: Надя Дорофєєва вразила зізнанням про стосунки, і не з Кацуріним

Багато українських знаменитостей записують спільні треки на радість шанувальниками. Дорофєєва не стала виключанням. Проте, чи все було бездоганно між нею та її колегою Артемом Пивоваровим?