Донька Фреймут Злата Мітчелл після гламурного життя в Лос-Анджелесі повернулася в Україну: одразу в корівник

Про повернення відомої української телеведучої Ольги Фреймут та її доньки Злати Мітчелл став повідомляти весь новинний простір, однак ревізорка встигла наткнутися на хвилю обурень від пересічних громадян.

З початку повномасштабної війни Ольга Фреймут разом з дітьми перебралася жити до Лондона, утім, переконувала, що там вона втратила себе, свою самореалізацію та прагне повернутися додому, але не могла через безпеку малих дітей.

Старша донька відомої телеведучої Ольги Фреймут Злата розповіла, що хоче залишатися жити в Каліфорнії, навчатися, працювати, але не проти, аби її майбутні діти прожили якусь частину життя на території України.

Ольга Фреймут і Злата Мітчелл

Так, журналістка Фреймут раніше анонсувала проведення лекції з етикету “Манери під час війни” у Львові. Під час заходу пообіцяла розповісти, що робити з емоціями, коли вони б’ються через край, як ненавидіти з гідністю та про веселощі, коли в країні війна.

Користувачі соціальних мереж не з особливим ентузіазмом підтримали зірку, адже запевняють, що вона не може надавати такі поради, бо сама довгий час переховувалася за кордоном і не відчула того, що відчували звичайні українці за весь період війни.

Злата Мітчелл, яка у своєму блозі висвітлювала розкішне життя в Лос-Анджелесі, подорожі різними країнами світу, цього разу здивувала сільською атмосферою. Дівчина показалася в корівнику на Львівщині, однак з виразним макіяжем, чорному топі, джинсах вільного крою, довгими нігтями та срібними браслетами на руці, які відразу припадають до ока.

Донька Фреймут Злата Мітчелл після гламурного життя в Лос-Анджелесі повернулася в Україну

На хейт та невдоволення від українців Ольга Фреймут та 17-річна Злата Мітчелл не реагують, тому цікаво, як пройде благодійний захід у Львові 24 липня, який анонсований раніше.

Схожі статті

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.