Злата Огнєвіч вразила колосальною сумою збору для захисників – працює не гірше за колег Кароль та Каменських

Відома українська співачка Злата Огнєвіч наслідує знаменитих колег українського шоу-бізнесу та активно займається збором коштів на потреби окремої бригади, яка до неї звернулася.

Так, наразі достатньо зірок сфери медійності, які долучилися до масштабних зборів коштів, аби забезпечити українських захисників та захисниць усім необхідним. Тіна Кароль завдяки власному благодійному фонду допомагає не тільки онкохворим дітям, а й постраждалим громадянам від воєнних дій.

Огнєвіч розповіла причину розриву з Задворним
Злата Огнєвіч вразила колосальною сумою збору для захисників

Відома співачка Настя Каменських активно долучилася до гастролей українськими містами з благодійною місією – зароблені кошти з концертів теж відправляються до лав ЗСУ.

Окрім цього, артисти працюють на інформаційному фронті, аби доносити світові правду про злочини росіян на території України. Цього разу холостячка Злата Огнєвіч повідомила про новий збір та вразила сумою, яку вже вдалося відкласти в спеціальну банку. Подякувала підписникам за небайдужість та закликала працювати далі.

“Я до вас із дуже гарною новиною. Ми всі разом добре попрацювали та зробили це. Нарешті 100 000 гривень для 81 АЕМБР – готово! Рухаємося далі, я залишаю посилання, зробіть, будь ласка, донат по своїм силам, по можливостях, по натхненню, підключайте друзів, діліться моєю Stories, не стійте осторонь”, – закликала підписників Злата.

Злата Огнєвіч вразила колосальною сумою збору для захисників

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч у 2021 році стала новою героїнею проєкту “Холостячка-2”. Після цього її кар’єра досягла ще більшого розквіту, адже знаменитість відкрилася для глядачів зовсім з іншого боку. Утім, з переможцем проєкту Андрієм Задворним стосунки не склалися, адже чоловік за власним бажанням розірвав стосунки зі співачкою.

Схожі статті