Встигніть поринути в атмосферу української культури: стало відомо, де і коли почнуться зйомки Голосу країни-13

Вже незабаром стартують зйомки нового тринадцятого сезону "Голос країни". Цей сезон стане особливим, адже по-перше, він проходить під час війни, а це велика сміливість.

Насправді цей крок показує всьому світові, які ми незламні, сміливі і сильні. Які ми талановиті, щирі та що ми ніколи не здамося. А творчість – це один з показників нашої особливості. Ми – нація переможців, а наші таланти лише допомагають нам виборювати своє життя і своє майбутнє.

Продюсери 1+1 довго вагалися чи доречно зараз знімати такий масштабний проєкт, який зовсім не про війну і може бути не на часі. Але люди втомилися страждати, люди хочуть відволікатися і бачити, що життя триває. Для творчості взагалі не повинно бути рамок. Саме тому Голос таки буде і для цього вже багато роботи зроблено і це масштабна і важка робота, яка подарує людям нові враження і покаже всьому світові незламність нашого народу.

Зіркові тренери вже затверджені та учасники для сліпих прослуховувань. І сьогодні Володимир Завадюк розповів, що остання зустріч з командою вже відбулася. Тепер попереду зйомки і пройдуть вони не в Україні.

Тринадцятий сезон “Голосу країни” пройде у Польщі, ця країна вже встигла показати, що вона наш друг і наша підтримка. Оскільки в Україні проводити масштабні зйомки небезпечно, то продюсери проводили перемовини з Польщею і тепер, вся команда, зіркові тренери та учасники поїдуть у Варшаву, саме в столиці відбудуться кастинги та зйомки.

Українці, які знаходяться у Польщі можуть завітати за зйомки, якщо заповнити форму і обрати день. Завітати можна в такі дні 31.07.2023, 01.08.2023 та 02.08.2023.

Важливо зареєструватися у гугл формі та очікувати зв’язку з адміністратором, який розповість всі деталі та допоможе вам краще зрозуміти, як буде проходити цей процес.

Схожі статті