Єфросиніна відмовилася коментувати скандал з Горбуновим: підтримала друга та сама нарвалася на невдоволення

Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов розпочинали власний шлях до успішного медійного життя на Новому каналі в ранковому шоу "Підйом", тому у знаменитостей довгий час зберігалися хороші дружні відносини.

Так, нещодавно відомий шоумен та телеведучий Юрій Горбунов потрапив до гучного скандалу в Мережі через знімання нової комедії “СМТ Інгулець” компанії, якої він є керівником.

Річ у тім, що компанія Горбунова “Прототип Продакшн” отримала 33 млн гривень із держбюджету на створення нового комедійного 24-серійного серіалу. За словами знаменитості, його команда чесно виграла ці гроші в конкурсі “Мультимедійна платформа іномовлення України”. Тому, на його думку, сьогодні важливо зняти якісний гумористичний продукт, адже на це є запити. Також додав, що сума є невеликою для знімань гідного кіно.

Юрій Горбунов
Єфросиніна відмовилася коментувати скандал з Горбуновим

Пересічні громадяни України обурилися. Більшість вважає раціональнішим відправити гроші на потреби українським захисникам та захисницям, адже їм зараз точно не до комедій.

Втім, Горбунов зазначає, що серед суспільства та військах є попит на це, а також впевнений що важливо мати альтернативу, яка б витіснила з українського ринку російські кінематографічні роботи.

Знаменита телеведуча, журналіста, громадська діячка та колега Юрія Горбунова Маша Єфросиніна надала свій коментар, пояснивши, чому не хоче брати участь в публічних обговореннях такого типу.

Вона не вказувала ім’я та ситуацію з Юрієм, однак зі слів знаменитості та коментарів користувачів під дописом все стає зрозумілим.

“Я винна. Винна в тому, що не беру участь в публічних розстрілах людей, які сильно налажали. Винна, що не роблю репости ваших дописів про злочини. Я не буду брати участь у внутрішніх срачах”, – зазначила Єфросиніна.

Підписники Єфросиніної висловилися, мовляв, це не хейт людини, а велика біда та “обкрадання” держави, тому знову засуджують Горбунова за його позицію нераціонального використання бюджетних коштів. Втім, Маша знову здивувала позицією та заявила, що Юрій перестав існувати для неї ще з 2021 року, а слова в опублікованому дописі були дещо про інше.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська наїлася м’яса кита: зірка СТБ розповіла, чи смачно це взагалі

Ольга Мартиновська вдосталь наїлася смачного м'яса кита, а ще спробувала скуштувати квашену акулу. Від другої страви вона отримала дуже цікаві враження про які поділилася зі своїми фанами.

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.