“Пупс”. Леся Нікітюк ніжно загорнула животик у свою долоню та вразила зізнанням: буде дитина?

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк постала перед аудиторією у новому образі та зачарувала усю мережу. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк з великим задоволенням приміряє на себе найрізноманітніші образи. Завдяки своєму прямому відношенню до розважального сегменту медіа простору, їй вдається це робити досить часто. Примітно, що Лесі дійсно дуже пасують костюми, фарби, яскраві кольори, макіяж, тощо.

Нікітюк висміяла чутки про свою пластику
Леся Нікітюк приміряла на себе образ Барбі

А поява цих образів напряму пов’язана з трендами, які з’являються на телебаченні та в мережі. Наприклад, нещодавно сталося прем’єра довгоочікуваного фільму “Барбі” з Марго Робі та Раяном Гослінгом головних ролях.

Леся Нікітюк приміряла на себе образ Барбі

У зв’язку з цим костюмери зібрали для Лесі неймовірний образ ляльки, який до того ж їй дуже пасує, так як вона є стрункою, довгоногою і до того білявкою. Тобто вийшла сама справжня класична Барбі.

Леся Нікітюк приміряла на себе образ Барбі

Примітно, що вона фотографії Леся прикрила живіт рукою. Це може бути як проста поза, яка нічого не означає, так і відсилка до омріяної вагітної Барбі, про яку колись так захоплено говорили всі дівчата. Так чи інакше, вийшло просто неймовірно, а Леся знову зібрала захоплені погляди.

Нагадуємо, що не так давно Нікітюк вперше відповіла на питання про свої плани на поповнення в родині. Телеведуча зізналася, що дуже хотіла б стати матір’ю, що логічно, адже зірка неймовірно любить дітей. Також Нікітюк розповіла, що її племінниці, з якими вона проводить багато часу переживають, що коли в неї народиться власна дитина, вона переключиться на неї, і не буде приділяти їм достатньо часу. Втім, сама Леся впевнена, що ні за що не забуде про дівчат.

На даний момент Леся Нікітюк вільна та не має дітей, принаймні за офіційною версією. Богдан Беспалов повідомляв, що стосунки телеведучої зруйнувалися на початку повномасштабної війни, коли її бойфренд покинув територію України та рушив за кордон. Втім, вже наступного дня зірка назвала дану інформацію плітками, хоча і не стала прямо її спростовувати, підігравши блогеру. Тому справжні події в особистому житті Лесі досі залишаються загадкою.

Схожі статті

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?