Смак начебто тільки з бочки: швидкий рецепт малосольних помідорів, які вже ввечері можна поставити на стіл

Солоні помідори — це закуска, яка може показуватися не тільки набором неймовірних смакових властивостей, але й вітамінів, що містяться в них та кисломолочних бактерій.

Овочі – те, що допомагає створювати поживні та корисні страви у будь-яку пору року для людей будь-якого віку та смакових пристрастей. Правильно готувати овочеві страви – мистецтво, якому легко навчитися, використовуючи докладні рецепти зі зрозумілою та нескладною технологією. Різноманітність овочів дозволяє будь-якій господині підібрати частування всіх. Яства з картоплі, капусти, кабачків, баклажанів, моркви, бобових та багатьох інших овочів не лише здатні ситно нагодувати. Вони є постачальниками незамінних вітамінів, мікроелементів та мінералів, які підтримують здоров’я людини. Без них не може обійтися жодна людина, яка хоче бути здоровою.

Однак, особливим шармом володіють закуски з овочей. І зараз ми говоримо саме про квашені овочі. Найпопулярнішими є солоні помідори, огірки, а також капуста. Вони є джерелом не тільки вітамінів, але й кисломолочних бактерій, які виробляються шляхом квашення. Втім, далеко не в кожної господині виходить приготувати даний делікатес. Спробувавши ідеально посолені помідори, важко забути цей смак та не намагатися його відтворити. Втім, ми завжди можемо спробувати досягти ідеалу. Не маленьку роль у цьому питанні грає швидкість. Ми пропонуємо ознайомитися з рецептом саме малосольних помідорів, які так приємно йдуть разом з обідом чи вечерею.

Інгредієнти

  • Помідори — 1 кілограм
  • Цукор — пів столової ложки
  • Часник — 6 зубчиків
  • Сіль — 1 столова ложка
  • Петрушка — гілочка
  • Кріп — гілочка
  • Перець чорний горошком — 6 штук

Приготування малосольних помідорів

Ретельно вимийте помідори та позбавте їх від зайвих елементів, таких як хвостик. На усіх помідорах зробіть надріз. Це необхідно зробити для того, аби вони краще просолилися, а процес пішов набагато швидше. Складіть їх у пакет.

Як приготувати малосольні помідори

Часник подрібніть та додайте його в помідори. Зелень промийте, просушіть від зайвої рідини, наріжте та складіть до томатів у пакет. Додайте сіль, цукор, перець горошком та зав’яжіть пакет.

Як смачно засолити помідори
Як смачно засолити помідори

Ємність із помідорами покладіть у глибоку миску на годину. Періодично перемішуйте їх, щоб прискорити процес.

Подавати у холодному вигляді у якості закуски. Але якщо ви будете ласувати ними без вечері, ніхто вам нічого не скаже!

Схожі статті

Додала це в пакет і почекала 3 години: вийшли хрусткі й дуже смачні малосольні огірки. Рецепт без маринаду

Сезон огірків у самому розпалі, тож чому б не приготувати дивовижно смачну закуску, яка ідеально поєднується з будь-якою стравою. Знадобиться лише 10 хвилин.

Хрускіт почують навіть сусіди: правильний рецепт квашеної капусти + сприятливі дні для заквашування в лютому

Сьогодні ми поділимось з вами ідеальним рецептом квашеної капусти. Запевняємо, що вся родина буде задоволена смакотою. Такою капусткою не соромно пригостити знайомих!

Коли квасити капусту у січні 2024, щоб вона хрустіла і не підвела: сприятливі дні за місячним календарем

У цій статті ми розповімо вам про найсприятливіші дні січня, щоб ви могли спокійно планувати свої хатні справи, не вагаючись. Також розкриємо вам секрет найсмачнішої квашеної капусти

Чому на солоних огірках з’являється білий наліт і що з ним робити: з’їсти чи викинути? Відповідь вас здивує

Солоні огірки — це не просто смачна закуска, яка вміщає в собі велику кількість вітамінів, а також кисломолочні бактерії, які позитивно впливають на здоров'я.

Найсмачніше варення з яблук, яке домашні їстимуть ложками: рецепт із точними пропорціями цукру і фруктів

Яблучне варення - це консервований продукт, виготовлений з яблук, з додаванням цукру. Воно має ніжну консистенцію, солодкий смак та приємний аромат яблук.

Цікавий рецепт на зиму: консервований виноград наче оливки, що стане чудовою закускою для святкового столу

Цікавий рецепт закуски на зиму. Обов'язково спробуйте, виноград виходить дуже смачним, пасуватиме до нарізок, канапе та стане прикрасою вашого столу.