Дружина Романа Сасанчина розповіла про Санта-Барбару в їхньому шлюбі: “Забуваєш про існування чоловіка”

Роман Сасанчин відомий, молодий, цікавий, талановитий і дуже перспективний хлопець, який у свої юні роки вже всиг здобути двукрану перемогу на шоу "Голос країни".

Роман у свої роки встиг не лише стати артистом, а ще й чоловіком і татусем. Його дружиною стала дівчина, на ім’я Іванна, яка є трохи старшою за свого зіркового чоловіка. Але це не заважає їм бути разом та побудувати сімейне щастя. Оскільки Роман і Іванна живуть самостійно, їм буває складно, адже родинне життя і побут – це нелегка справа, особливо, коли є маленька дитина.

Родина Сасанчина
Родина Сасанчина

Діти – це звісно, щастя, але насправді ж буває так, що вони потребують повної уваги мами. А жінка не може розриватися між чоловіком, побутом і дитиною. Оскільки бути мамою – це складна роль, яка виснажує, то жінки часто не мають енергії більше ні на кого та ні на що і все інше роблять якось механічно.

Насправді кожен чоловік повинен розуміти, що жінці варто допомагати, тим паче якщо він хоче до себе уваги. А як інакше, адже дитина спільна і саме тому виховання теж має бути спільним. І, на щастя, Роман це розуміє та допомагає своїй дружині, адже в його всесвіті родина має бути на першому місці.

Але і у них бувають сімейні проблеми, які можуть стати причиною для сварки. Щоправда, вони вирішують їх і зараз намагаються все проговорювати. А от раніше за словами Іванни раніше в їхніх стосунках панувала справжня Санта-Барбара.

“Чи змінились наші відносини один до одного після народження донечки? Так. І все змінилось в кращу сторону, бо до народження Елізи у нас була, ще та Санта-Барбара. Звісно у нас бувають непорозуміння оскільки і у всіх людей, але найголовніше це вчасно розв’язувати проблему, і навчитись разом йти проти проблеми, а не звинувачувати когось в цьому” – зізналась Іванна.

Також дівчина згадала, що коли у них з’явилась донька, то вона настільки сильно хотіла бути гарною мамою, що забувала про себе і про чоловіка також. Але це абсолютно нормально, бо це родина, а в родині має бути все.

Схожі статті

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.

“Біда” прийшла звідки не чекали: у родині Віктора Павліка виникли проблеми з сином

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову проблему, яка виникла із 3-річним сином Михасиком. Вже підключились усі фахівці.

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.